Burada top oynamak zor

En iyisini yaptığımızı düşünüyoruz

İç saha sıkıntımız büyük

Kimseyi suçlamak istemiyorum

Kapanan takımı çözemiyoruz

Zemin oynamaya izin vermiyor

Antrenman sahamız daha kötü

En az para harcayan takımız

Geçmişten gelen büyük borçlar var.

Futbolcularla ilgili şikayetim yok

Sonucu değiştirecek oyuncu yok

Taraftarlar beni hiç alkışlamadılar

Harcanan paralara baktığımızda ligin en başarılı takımı biziz

Hepimiz geçiciyiz. Kalıcı olan Gaziantepspor.

Bugün ben olurum yarın başkası olur

BURADA TOP OYNAMAK ÇOK ZOR

Kasımpaşa maçına aslında iyi hazırlandığımızı düşünüyorduk. Çünkü bu hafta 30 puanı yakalamak bizim adımıza çok önemliydi Çünkü inanılmaz bir yere gelecektik. Bu doğrultuda iyi hazırlandığımızı düşündük, maçın ilk 10 dakikalık bölümde iyiydik. Daha sonra ki bölümlerde zaman zaman konsantrasyon eksikliği. Çok bahane üretmek istemiyorum ama inanılmaz kötü zeminde oynuyoruz. Burada top oynamak çok zor. Top oynamayı denemek çok zor. Pas yapmak zor. Daha çok uzun oynayıp ikinci topu almak gerekiyor. Ama bunu Kasımpaşa yaptı.. Yüksek toplarda başarısız olduk. Penaltı pozisyonu vardı elle kesilen. Ne olduğunu bilmiyorum öyle gözüktü. Emre’nin ceza sahası içinde vurduğu şut vardı. Duran toptan yediğimiz gol vardı.

KAZANMAYI HAKETMEDİK

İkinci yarıya başlarken iki hamle yaptık. Rakip 10 kişi olunca maçın bize döneceğini düşünüyorduk. Üretemeyen doğru parselizasyon yapamayan bir takımdık. Hücumsal anlamda kalabalık oldu ama oyuncular çok fazla doğru yerleşemedi. Yüksek toplarda topları alamadık. Saha yüzünden yapılan pas hataları yüzünden golü yedik. İlerde çoğalalım derken rakibin kucağında kaldık. Çok iyi şeyler yaptık mı derseniz kazanmayı haketmedik.

EN İYİSİNİ YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Ama rakip 10 kişi olduktan sonra akıllı olmamız gerekiyor. tabi tecrübeli oyuncu ve lider oyuncumuz az. Maç içinde bu ortaya çıkıyor. Hepsine güveniyorum. Sorumlusu benim. Oyuncularım inşallah önümüzdeki hafta Karabük deplasmanında aynı hataları yanlışları silerek daha iyi bir şekilde hazırlanmak zorundayız.. En iyisini yaptığımızı düşünüyoruz ama zaman zaman hatalar oluyor hepimiz için. Beklentilerimizin olduğu oyuncular ama ama beklentilerin altında kalıyorlar. Antrenman performansı ile maç performansı zaman zaman değişiyor. Ligde 9. durumdayız. Alt tarafa yakın değiliz ama uzakta değiliz. Haftaların bizi oralara yaklaştırmaması için önümüzdeki haftadan itibaren doğru şeyler yapmamız gerekiyor.

İÇ SAHADAKİ SIKINTIMIZ BÜYÜK

Dış sahada iyi performans sergiledik. Ama iç sahadaki sıkıntımız daha büyük. O yüzden iç saha dış saha ayırt etmiyorum. Her maça doğru şekilde hazırlanmak gerekiyor. Ligde herkes herkesi heryerde yenebiliyor. Biz seri yakalayıp yukarılara çıkıyorsunuz, bir kötü seriyle aşağı iniyorsunuz. İyi serilerle yukarılara çıktık. Ligin dokuzuncusuyuz. Kendimizi toparlamamız gerekiyor. İşin bilincine varmamız gerekiyor.

DOĞRU KAPANAN TAKIMI ÇÖZEMİYORUZ

Kimseyi suçlamak istemiyorum. bazen inişler çıkışlar oluyor. Son üç maçlık performansımız özellikle Fener maçında çok pozisyona girdik gol atamadık. Son iki maçta üretemedik. Rakibimiz kapandığında rakibimiz Başakşehir maçında bunu yaşadık. Doğru kapanan takımı çözemedik. Bunun çalışmalarını yapacağız. Tabiki oyuncu değişikliği yapabiliriz. Biz her hafta deniyoruz. İyi olmayan oyuncularımızı dinlendiriyoruz. Ama hep deniyoruz. İnşallah bir istikrar yakalayacağız.

BUNLARIN SORUMLUSU BENİM

İnişleri çıkışları olan oyuncular oluyor. 1-2 haftadır dinlendirmek zorunda kalıyoruz. Rekabet var. İyi olan oynamak zorunda. Antrenmandaki performansa bakıyoruz. Bazen maçı tutuyor bazıları tutmuyor. Yanılmalara sebep oluyor. Bunların sorumlusu benim.

Düşüşte olan oyuncularım vardı. Daha isteyen daha antrenman performansı iyi olan aç oyuncularla doldurmak istedim. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü şeyler yaptılar. En iyisini yapmaya çalışıyorlar. Eksikleri var yanlışlar doğrular yaptılar, maçı seyredin değerlendirme yapmamız gerekiyor. İdeal kadroya yakın kadroyla çıkmamız gerekiyor.

ANTRENMAN SAHAMIZ DAHA KÖTÜ

Gerçekten kötü zeminde oynamak büyük sıkıntı. Biraz pas yapmak istiyorsanız çevirmek istiyorsunuz yapamıyorsunuz. Zemin izin vermiyor. Oyuncuların isteğini düşürüyor. Gündüz maçı zor oluyor. Maç için çok erken saatler. Üst seviye ligler için saat çok erken. Oyuncuları zaman zaman konsantre etmek zor oluyor. Bunla ilgili birşeyler yapabilirmiyiz bilmiyorum ama antrenman sahalarımız bundan daha kötü. Hazırlanırken de zorluk çekiyoruz. Gaski'yi kullandık. Daha iyi zeminde oynamak takımın kalitesini arttırıyor. Çok fazla futbol beklememek lazım bu zeminde.

MİNİMUMLA MAKSİMUM ALMAYA ÇALIŞIYORUZ

Şu bir gerçek bu hiç zaman bahane etmiyoruz. Oyuncularımdan memnunum. Gurur duyuyorum. Futbolcularla ilgili şikayetim yok. Çok büyük para harcamadığımız belli. En az harcayan takımız. yüksek Bonservis verip oyuncu almadık. Minimum şekilde bu seneyi geçirmeyi istiyoruz. Buna yönelik kadro kurduk. Bu sene Gaziantepspor’un geçiş dönemi. Geçmişten gelen büyük borçlar var. Bunun altından kalkmak kolay değil. Bu sene geçiş dönemi. Her hoca ister en pahalı en iyi oyuncuyu alayım. Ben 7 tane çok maliyetli oyuncu alayım isterim.Buradaki şartlar belli. Hepiniz biliyorsunuz. En minimumla maksimumu almaya çalışıyoruz. Maçın sonucunu değiştirecek oyuncu eksikliği çekiyoruz. Takım oyunuyla kapatmaya çalıştık. Sıkıntı olduğu zaman özellikle sonuç anlamında sıkıntı yaşıyoruz.

BENİ HİÇ ALKIŞLAMADILAR

Ben bugüne kadar hiç alkış almadım. Tepki alacağım birşey olmadı zaten takım 27 puanla ligin 7’ncisiydik 8’inci olduk bu hafta 9’uncu olduk. Dediğim gibi şu andaki şartlara baktığınızda, diğer takımların kadrolarına baktığınızda harcanan paralara baktığımızda ligin en başarılı takımı Gaziantepspordur. Bu çok açıktır. Bu zamana kadar bunla ilgili hiç alkış almadım. Kendi seyircimiz anlamında diyorum. Hep şunuda söyledim. Başarı varsa oyuncuların, başarı yoksa benim başarısızlığımdır. Bu takımı Yöneten benim. O anlamda çok teşekkür ederim seyircimize maça geldiler. Bu biçim için çok önemliydi. benim için Bağırmaları önemli değil benim için. Benim için en önemlisi burada olmaları. Bizim yanımızda olmaları benim için daha önemli. Onların takımın yanında olmaları daha önemli. Hepimiz geçiçiyiz. Kalıcı olan Gaziantepspor. Herkesin destek vermesi gerekiyor. Bugün ben olurum yarın başkası olur. Bugüne kadar çok şey geldi geçti. Hep birlikte bu takıma sahip çıkmak gerek.