Gaziantepspor'un yıldız futbolcusu Milevskiy takım olarak bulundukları yeri haketmediklerini söyledi.
Atmosferin çok iyi olduğunu söyleyen Milevskiy, "Türkiye’ye geldiğimden beri birçok iyi takım mevcut fakat Gaziantepspor’un atmosferi gerçekten iyi aslında bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Bu nedenle öncelikle kupa maçını kazanıp daha sonra Sivasspor maçına keyifli bir şekilde girerek o maçı da kazanmak istiyoruz çünkü gerçekten Gaziantepspor olarak bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz." dedi.
FRANSA MAÇI ÇOK ZOR OLACAK
Dünya kupası elemelerinde İzlanda ve Romanya gibi takımlar dururken Fransa ile eşleşmemiz ülkemiz adına güçlük lanse ediyor çünkü gerçekten zor bir maç olacak fakat bizim de iyi oyuncularımız ve güzel bir kalecimiz var. Bu yüzden bu maçın aslında çokta zor olacağını düşünmüyorum. Ukrayna milli takımına yeni bir teknik direktör geliyor, ne yaptığını bilen bir hoca çabuk oyuncularımız var onlarla etkili olmaya çalışacağız Ukrayna haklıda takımlarını destekleyip güzel bir atmosfer yaratacaklardır. Ukrayna’da oynayacağımız maçta avantaj elde edeceğimizi umuyorum.
Gaziantepspor'un yıldız futbolcusu Milevskiy takım olarak bulundukları yeri haketmediklerini söyledi. Atmosferin çok iyi olduğunu söyleyen Milevskiy, "Türkiye’ye geldiğimden beri birçok iyi takım mevcut fakat Gaziantepspor’un atmosferi gerçekten iyi aslında bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Bu nedenle öncelikle kupa maçını kazanıp daha sonra Sivasspor maçına keyifli bir şekilde girerek o maçı da kazanmak istiyoruz çünkü gerçekten Gaziantepspor olarak bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz." dedi.FRANSA MAÇI ÇOK ZOR OLACAKDünya kupası elemelerinde İzlanda ve Romanya gibi takımlar dururken Fransa ile eşleşmemiz ülkemiz adına güçlük lanse ediyor çünkü gerçekten zor bir maç olacak fakat bizim de iyi oyuncularımız ve güzel bir kalecimiz var. Bu yüzden bu maçın aslında çokta zor olacağını düşünmüyorum. Ukrayna milli takımına yeni bir teknik direktör geliyor, ne yaptığını bilen bir hoca çabuk oyuncularımız var onlarla etkili olmaya çalışacağız Ukrayna haklıda takımlarını destekleyip güzel bir atmosfer yaratacaklardır. Ukrayna’da oynayacağımız maçta avantaj elde edeceğimizi umuyorum.