Gaziantepspor’un eski teknik direktörlerinden Bülent Uygun, Türk milli takımlar direktörü Fatih Terim’i yerden yere vurdu.

Katar Ligi takımlarından Umm Salal'ın teknik direktörlüğünü yapan Bülent Uygun, Euro 2016'da mücadele eden A Milli takımın Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadro tercihlerini eleştirdi.

Radyo Bilyoner'e konuşan Bülent Uygun, " Biri bana izah etsin. Mehmet Topal ve Hakan Balta'nın oynadığı mevkileri yani. İki futbolcunun da kendi mevkilerini herkes biliyor. Biri orta saha, biri sol bek. Ancak nerede oynuyorlar görüyoruz. Türk futbolunun halini buradan anlayabiliyoruz. O kadar para harcanıyor, alt yapılarımıza hiçbir para ödeneği yok." ifadelerini kullandı.

HEDEFİ KATAR MİLLİ TAKIMI

Öte yandan "Türkiye'ye dönecek misiniz?" sorusuna da yanıt veren Bülent Uygun, "Daha önce de dedim. Türkiye'ye dönersem Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan, şampiyonluğu hedefleyen bir Anadolu takımına gelmek isterim. 2022 Dünya Kupası'na kadar Katar'da kalmak istiyorum. Şu anki hedefim bu. Ancak Türkiye'den, iddialı bir Anadolu takımından teklif gelirse geri dönebilirim" şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ