Yapılan yeni transferleri değerlendirme açısından kampın kendileri açısından verimli geçtiğini kaydeden Uygun, futbolcularla birlikte ligde kalacaklarına inandıklarını belirtti.

YETENEKLERİNİ GÖSTERECEKLER

Futbolcuların hem birbirleriyle kaynaşmaları ve hem de moral depolamaları açısından geçen haftayı kamp yaparak değerlendirdiklerini ifade eden Uygun, “Kamp süresince yeni gelen oyuncuları görme fırsatı bulduk. Bundan sonra ki haftalarda çok zor bir süreç bizi bekliyor. Futbolcu kardeşlerimden yeteneklerini, azimlerini, yüreklerini ortaya koymalarını istiyoruz. Onlardan verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yerine getirmelerini bekliyoruz” dedi.

Gaziantepspor taraftarlarının ve şehrinin umutlarını asla yitirmemelerini isteyen Uygun, “Şu bir gerçek ki önümüzde zorlu bir süreç var ve işimiz kolay değil ama bu zorlukların altından kalkmak için biz buradayız. En rahat konumda yer alan bir takımı herkes çalıştırır önemli olan zor durumda olan takımlarda işini en iyi şekilde yapmaktır ve bizde bildiğimiz doğrularla bu takımı mutlaka ligde tutacağız. Bu zorlu sürecin ardında ki sonuç başarı olacaktır. Futbolcularımdan, imkansız gibi gözükeni başarmalarını istiyoruz. Bu süreçte çok çalışmaya ve desteğe ihtiyacımız var. İnşallah, başta valimiz Ali Yerlikaya ve belediye başkanımız Fatma Şahin olmak üzere taraftarımız ve yönetimimiz, el birliğiyle bu takımı ligde bırakacağız” açıklamasında bulundu.