Gaziantep Valiliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” etkinlikleri kapsamında kutlama töreni gerçekleştirileceğinden, 19 Mayıs Perşembe günü bazı güzergahların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, trafiğe çıkacak vatandaşlar uyarılırken, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün halkımızın can ve mal güvenliğini koruma altında tutmak için çalışmaları aralıksız olarak devam etmekte olup, Trafik ekiplerince trafikteki araç ve sürücüleri üzerinde denetimleri aralıksız olarak devam etmektedir. İlimizde 19 Mayıs Perşembe günü “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” etkinlikleri kapsamında kutlama töreni gerçekleştirileceğinden, 19 Mayıs Perşembe günü saat: 07.00’dan itibaren kutlama programı etkinlikleri tamamlanıncaya kadar bazı güzergâhlar araç trafiğine kapatılacaktır" denildi.

İŞTE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK YOLLAR

1-İncilipınar Mahallesi 3 Nolu Cadde Büyükşehir Belediye Kavşağı Vilayet istikametine araç trafiğine kapatılıp; araç trafiği Gazimuhtar Bulvarından Doktorlar Işıklar istikametine yönlendirilecektir.

2-Muammer Aksoy Bulvarı, Vilayet Kavşağı Stat Kavşağına kadar olan araç trafiği kapatılıp; araç trafiği Vilayet Kavşağından Büyükşehir istikametine yönlendirilecektir.

3-Hürriyet Caddesinden Kemal Köker Cadde Kavşağına kadar olan kısım trafiğe kapatılacaktır.

4-Kamil Ocak Caddesinin tamamı trafiğe kapatılacaktır.

5-İstasyon Caddesi Sanayi Odası Kavşağı istikametinden Stat Kavşağına kadar olan araç trafiğe kapatılıp; araç trafiği Ali Fuat Cebesoy ve Nizip Caddesi istikametine yönlendirilecektir.

6-Hürriyet Caddesi Balıklı Otobüs duraklarından Stat Kavşağına kadar olan kısım trafiğe kapatılıp; araç trafiği Karagöz ve Atatürk istikametine yönlendirilecektir.