Gaziantepspor kendi sahasındaki ikinci maçını Beşiktaş ile oynuyor. Bugün saat 21.45 de başlayacak olan karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isteyen kırmızı siyahlı takımda herkes galibiyete şartlanmış durumda. Teknik direktör Mesut Bakkal, Beşiktaş maçının önemine değinerek "bu maçta en önemli unsur taraftarlarımız olacak. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı galibiyetle kapatmak istiyoruz"dedi.
Başkan İbrahim Kızıl ise taraftarların desteğinin önemine değinerek, "kendi sahamızdaki maçta en büyük gücümüz ve destekçimiz taraftardır. Bunu Ksaımpaşa maçında gördük, Kamil Ocak'taki ikinci maçınızı da galibiyetle kapatmak istiyoruz"dedi.
Gaziantepsporlu futbolcular da bugün oynayacakları Beşiktaş maçında taraftarların desteğine ihtiyacı olduklarını söylediler. Kendi evindeki tüm maçlara üç puan için çıkacaklarını söyleyen futbolcular, "Kamil Ocak'ta oynayacağımız her maça rakip kim olursa olsun üç puan almak için çıkacağız. 12 Adam olarak gördüğümüz taraftarlarımız herzaman olduğu gibi yine desteğini bizden esirgemesinler bizde Beşiktaş'ı eli boş göndermek için elimizden geleni yapalım" dediler.