PLAY OFF’TA Kİ ŞANSSIZLIK BİZİ ÇOK ÜZDÜBEN İNANIYORUM BU TAKIM BAŞARIRFUTBOL DÜNYANIN EN İYİLERİ BİLE HATA YAPABİLİYORBİRLİKTE EL ELE VERİRSEK YÜZDE 99 BUÇUK ŞAMPİYON EDERİZŞİMDİ BUNLARDAN DA DERS ÇIKARTMAK GEREKİYORKANLARININ SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE ETMEKTEN ÇEKİNMİYORLARMAÇLARA GELİRKEN BİR ARAÇTA 5 KİŞİ OLSUNLARYeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Gazişehir Gaziantep’i kampını ziyaret eden kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, antrenmanları ve maçı izledi.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Avukat Murat Güneri ve Settar Konukoğlu ile birlikte gelen Konukoğlu, süper lig hedeflerinde hiçbir takıma fırsat vermeyeceklerini ifade etti.

Yönetim ve teknik ekip olarak her türlü çabayı gösterdiklerini anlatan Konukoğlu, Gazişehir Gaziantep’in taraftar desteğini hissettiği anda hiçbir gücün önlerinde engel olamayacağını vurguladı.

Transfer komitesinin kaleci arayışlarını sürdürdüklerini aktaran Konukoğlu, taraftarları heyecanlandıracak isme bir numarayı teslim edeceklerini söyledi.

HERKES MÜCADELE EDİYORBu sezon Spor Toto 1’inci ligin oldukça zorlu geçeceğini söyleyen Gazişehir Gaziantep kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Yönetim ve teknik ekip olarak her türlü çabayı gösteriyoruz. Kampa gelmemin en büyük sebebi onlara biraz moral verebilmek, onların hazır olduğunu görmek ve onların devamlı arkasında olduğumuzu hissettirmek için buradayım. Gelir gelmez ilk antrenmanı seyrettim, yapılan çalışmalar hoşuma gitti. Herkes mücadele ediyor var gücüyle savaşıyorlar. Bu sene forma kolay değil, her kes formayı giymek için çok çaba sarf etmek zorunda çünkü kadro derinliğimiz çok fazla. Bu geniş kadro içinde formayı kapabilmek artık futbolcuların elinde. Kim çalışır, emek verir, daha çok emek çalışır ve en fazla isterse formayı o kapar. Bundan dolayı da kadrosu derin olmanın verdiği huzuru yaşıyorum” dedi.

DAHA GÜÇLÜ BİR HALE GELDİKYeni sezon için görüşmeyi sürdürdükleri kaleciler olduğunu kaydeden Konukoğlu, “Bunları da kadroya kattığımız zaman çok daha iyi bir Gazişehir olacağımıza hiç şüphemiz yok. Ben inanıyorum, biz takım olarak bir aileyiz, bu takımın her ferdi bunun bir parçası olduğunun farkında ve şehir ile bütünleşmiş durumdayız. Bütün basınıyla, taraftarlarımızla İnşallah bu sezon hiçbir şekilde, hiç kimseye fırsat vermeden elimizden gelen çabayı gösterip ipi göğüsleyen olmak istiyoruz. Hatta hedefe ilk ulaşan olmak istiyoruz. Geçen sene ki Play Off’ta ki şanssızlık gerçekten bizi çok üzdü. Dolayısıyla da hem şehrimizi hem de taraftarlarımızı üzdük. Bundan dolayı da kendimize ders ve pay çıkarttık. Bundan dolayı da takıma takviyeler ve değişiklikler yaparak kadro derinliğini arttırarak takımı daha güçlü bir hale getirdik. İnşallah bu sezon ipi göğüsleyen olacağız ama unutmayalım neticede bu futbol. Bizim en büyük arzumuz taraftarlarımızın bize sahip çıkması, çok güçlü takımlar ve geçen sezondan daha güçlü bir lig olacağız yüzde yüzdür, bunu kimse yadırgamasın. Çünkü bütün takımlar çok iddialı transferler yaptı ve çok iddialı bir şekilde hazırlanıyorlar. Bizler de elimizden geleni yapacağız ama ben inanıyorum bu takım başarır” dedi.

BİZ ASLA YILMADIKGazişehir Gaziantep’in sezon sonunda ipi göğüsleyen takım olacağını aktaran Konukoğlu, “Ben geçen sezonun ikinci yarısında böyle bir iddia söylemiştim ilk yarı bir şey dememiştim. Bu takımın başarılı olacağını söylemiştim ve neticede Play Off finaline kadar geldik iki gol avantajını da yakalamıştık maalesef bu avantajları ummadığımız futbolcular elinden kaçırdı. Ben o gün futbolcularımıza çok aşırı derece de kızmıştım ama ne yalan söyleyeyim inanılmaz derece de kızgındım. Fakat Dünya kupasını seyredip Messi’lerin, Ronaldo’ların penaltı kaçırdığını gördüğüm ve öyle güçlü takımların elendiğine şahit olduğum zaman demek ki bu futbol Dünyanın en iyileri bile zaman zaman hata yapabiliyor ve kısmet değilmiş dedik. Biz asla yılmadık, yolumuza devam edeceğiz, bütün Gaziantep ile birlikte el ele verdiğimiz takdirde bu şehirle birlikte Gazişehir Gaziantep’i yüzde 99 buçuk şampiyon ederiz” dedi.

EL BİRLİĞİYLE HEDEFİMİZE ULAŞALIMTaraftarların sezon boyunca bütün maçlarda kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen Konukoğlu, “Nasıl Bursa’da bizi bizi yalnız bırakmadılarsa ve 10 binlerce taraftarımız gelip bizi desteklediyse ve nasıl Demokrasi Meydanında naklen yayınlanan final maçında 100 binlerce insan bizi seyrettiyse aynı şekilde sahamızda da bizleri desteklemesini ve bizlere sahip çıkmalarını istiyorum. İnşallah el birliğiyle bu şehri süper ligde temsil etmek üzere el birliğiyle hedefimize ulaşalım” dedi.

TAKIMIN VAR OLDUĞUNU KANITLAYAN TARAFTARLARIMIZDIRBir tek kişinin veya sadece bir grubun çalışmasıyla başarının elde edilemeyeceğini aktaran Konukoğlu, “Futbol öyle bir şey ki futbolda üç tane büyük unsur vardır. Bunun birincisi taraftar, ikincisi futbolcular ve üçüncüsü de yönetimdir. Yönetim ortamı hazırlar, ortamı en iyi şekilde tutmak ve korumakla görevlidir. Ama takımı ateşlemesini bilmek için yönetimin takımı ateşleyecek gücü yoktur. Siz ne yaparsanız yapın bunu elde edemezsiniz ama takımın ihtiyaçlarını, araçlarını ve gereçlerini her şeyini tamamlamakla mükellefsiniz. Takımı koşturan takımı büyüten, takımın var olduğunu ve bu işin yapılabileceğini kanıtlayacak olan mutlaka ve mutlaka taraftarlarımızdır. Bunun için söylüyorum taraftarlarımız ve Gaziantepli hemşerilerimiz gelip bizi statta 33 bin kişi ile bu takıma destek çıkarsa bu takım siz ne yaparsanız yapın, ne hata yaparsanız yapın taraftarlarınız arkanızda durduğunda kesinlikle şampiyon olur. Benim taraftarlarımızdan ve bütün şehrimizden ricam bizi maçlarımızda yalız bırakmasınlar” dedi.

BUNLARIN GÖZÜ HİÇBİR ŞEYİ GÖRMÜYORLig maratonunun çok uzun olduğunu hatırlatan Konukoğlu, “Hatırlarsanız geçen sezonun ikinci yarısına 10’uncu sırada başladık ve bizim 20 puanımız vardı ama lig bittiğinde 56 puanımız vardı. Yani ikinci yarıda 36 puan almıştık 17 maçta bunları çıkarttık. Şimdi bunlardan da ders çıkartmak gerekiyor, hatalı maçlarımız olabilir, yanlış olabilir, geriye düştüğümüz anlar olabilir ama yılmamız gerekiyor. Bırakmayıp, pes etmeyip, sürekli bir şekilde takımın arkasında el birliğiyle destek olmamız gerekiyor. Futbolcularımız ve teknik heyetin en büyük motivasyonu taraftarların takıma ve oyuncularımıza sahip çıkması gerekiyor. Onlara sahip çıktığımız zaman bunların gözü hiçbir şeyi görmüyor. Böyle bir desteği gördükleri zaman kanlarının son damlasına kadar mücadele etmekten hiç çekinmiyorlar, geçen sene bizi taraftarlarımız gerçekten çok iyi destekledi ve neticeyi gördük. Gerçekten yağmur, çamur, kar, kış demediler. Orada ki trafik sorununa hiçbir şekilde itiraz etmediler ve her türlü zorluğu göğüsleyerek gelip bizleri desteklediler. Biz bunları yine istiyoruz, zaten büyük şehir belediyemizde mümkün olduğu kadar stadyumun etrafını toparlamaya çalışıyor ve sezonun başına hazır etmeye çalışıyorlar. Daha geniş bir alan ve arka taraftan bir yol hattı daha açmaya çalışıyorlar. İnşallah onlarda yapıldığı zaman trafik konusunda da rahatlama olacaktır” dedi.

TARAFTARLARIMIZ BİRLEŞİP GELSİNLERMaçlara gelirken taraftarlardan az taşıt kullanarak gelmelerini rica eden Konukoğlu, “Taraftarlarımızın her biri bir arabayla değil üç beş arkadaş birleşip bir arabayla gelsinler. 4 araba yerine otomatikman üç aracı trafikten çekmiş oluruz, o zaman hem trafik sıkışıklığı sorunumuz olmaz hem giriş çıkışlarda sorunumuz olmaz hem de oto parkta yer geniş olur, bunları da dikkate alırlarsa çok memnun olurum” açıklamalarında bulundu.
MUHARREM TÜRKOĞLU