Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in son haftasında evinde karşılaşacağı Albimo Alanyaspor maçını kazanarak sezonu galibiyetle kapatmak istiyor.

Yarın kendi evinde Play Off hesapları yapan Albimo Alanyaspor ile sezonun son maçına çıkmaya hazırlanan mavi – beyazlı ekip, maçtan galibiyetle ayrılarak ligi mutlu sonlandırmayı hedefliyor.

TADI OLMUYOR

Gaskispor Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde açıklamalar yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hedefi olmayan maçlarda kazanç adına hiçbir şey elde edilemediğini belirterek, ”Geçen hafta Giresunspor ile oyun oynadık. İki takımın da hiçbir yerde iddiası yoktu. Bu tip hedef olmayan maçlarda kazanç adına hiçbir şey elde edilemiyor. Süper Lig’deki takımlarda hedefsiz kalabiliyor ama oradaki takımlar kazandıkları maçlarda kulüplere büyük kazanç sağlıyorlar. Ne yazık ki bizim ligimizde bu olmayınca ne maçın tadı oluyor ne de futbol adına bir şey ortaya koyuluyor” diye konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA BAKIYORUZ

Kulüplerin kazandıkları maçlarda gelir edebilmesi durumunda mücadelelerin daha çekişmeli olacağını vurgulayan Kutlu, “Bizim ligde de kulüplerin kazandıkları maçlarda gelir edebilecekleri maçlar olursa, federasyon bu yönde çalışmalar yaparsa karşılaşmalar hem daha çekişmeli olur hem de futbolcu yetişme adına daha önemli bir adım olur. Maçlar çekişmeli olur daha izlenebilir bir hale gelir. Bu hafta Alanyaspor için önemli bir maç, Play-off hedefleri olan bir takım. Biz de artık yavaş yavaş önümüzdeki sezonun çalışmalarını yapmaya başladık ama hiçbir maça kaybetmek için çıkmıyoruz. Ligin gidişatını da olumsuz yönde etkilemek istemiyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Umarım bu sezonu galibiyetle kapatırız” dedi.

DOĞRU HAMLELER YAPILMALI

Gelecek sezon sene genç, hedefe yürüyebilen bir ekip oluşturacaklarını aktaran Kutlu, “Bu seneki hataları yapmamaya çalışacağız. Biz bunları yönetim kurulumuzla paylaşırken önümüzdeki sene biz devam edecekmiş gibi planlarımız sunduk. Eğer ki yönetim kurulumuzda bizimle aynı fikirde olursa burada önümüzdeki sene devam ederiz. Gelecek sezon doğru hamleler yaparak Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen bu yönde kurulmuş iyi bir takım olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ