Futbolcularım da bu bilinçle hareket ettikleri sürece başaramayacakları, yenemeyecekleri takım bulunmuyor“ dedi.

23 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’de Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakanın öneminin farkında olduklarını dile getiren Erkan Sözeri “Geçtiğimiz haftalarda sergilenen futbolla, alınan puanlar birbiriyle örtüşmüyor. Gerçekten futbolcularım Ankaragücü ve Balıkesirspor maçlarında istekli, arzulu ve mücadeleci bir oyun sergilemelerine rağmen bu iki karşılaşmada sadece bir puan alabildik. Ancak hep söylediğim gibi bu performansımız bana gelecek adına umut veriyor. Elbette ki eksik noktalarımız mevcut ancak bunları da çalışarak minimum seviyeye indirmenin çabası içerisindeyiz. Çaykur Rizespor maçı da bu periyotun en önemli virajlarından birisi, öneminin de takım olarak farkındayız” dedi.

MORALLİ KAPATMAK İSTİYORUZ

Çaykur Rizespor’un ligin formda ve iddialı ekiplerinden biri olduğunu bildiklerini söyleyen Erkan Sözeri, “Çaykur Rizespor gerek futbolcu kalitesi gerekse de performans olarak gerçekten zirveye oynayan takımlar arasında yer alıyor. Ancak bizim de belirlemiş olduğumuz bir hedefimiz var. Bu şehir Süper Lig’i yeniden hak ediyor ve bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız. Futbolcularım da bu bilinçle hareket ettikleri sürece başaramayacakları, yenemeyecekleri takım bulunmuyor. Taraftarımızın önünde bu zorlu müsabakayı kazanarak, ligin ilk yarısını moralli kapatmak istiyoruz. Önemli eksiklerimizin olması bizim için elbette dezavantaj ancak bu kazanmamak için bir bahane olmayacaktır. Geldiğim günden bu yana ben oynayan oynamayan herkesten aynı katkıyı istediğimi ifade ediyorum, Çaykur Rizespor karşılaşmasında da tüm futbolcularıma inanıyorum” ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZE YAKLAŞMAK İSTİYORUZ

Bu ligde hiçbir takımın güçlü, güçsüz diye ayrım yapılmaması gerektiğinin altını çizen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Erkan Sözeri, “Biz şuana kadar oynadığımız tüm karşılaşmalarda rakibimize saygı duyduk. TFF 1. Lig gerçekten zorlu ve bir o kadar da mücadeleci bir lig. Bu takıma geldiğimiz gün 6 puana sahiptik ancak şuan bunu 20 puana kadar çektik. Elbette maçlara dönüp baktığımız zaman en az altı puan daha fazla toplayabilirdik. Çaykur Rizespor karşılaşmasından alacağımız üç puanla birlikte, puanımızı 23 yapıp hedefimizi aşağı yukarı yakalamak istiyoruz. Anlık hatalar şuana kadar en büyük sorunumuz olmasına rağmen, Çaykur Rizespor maçında daha da konsantre olarak bunun olmasına izin vermeyeceğiz. Futbolcularımızda antrenmanlarda gerçekten kazanmak için iştahlılar ve bunu da sahaya yansıtarak devreyi hedefimize yakın bir şekilde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.