Ligin tamamlanmasına altı hafta kaldığını hatırlatan tecrübeli futbolcu, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını belirtti.

Kariyerinde iki şampiyonluk elde ettiğini ifade eden Kesim, Gazişehir Gaziantep’te üçüncüsünü yaşamak istediğini açıkladı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sezonun ikinci yarısına seri galibiyetler alarak iyi başladıklarını kaydeden Gazişehir Gaziantep’in defansında ki sigortası Ahmet Kesim, “Bu dönemde 11 maçta 9 galibiyet aldık ama hala sıralama açısında 5’inciyiz, bu da ilk yarıda puan açısından az puan aldığımız anlamına geliyor ama her harikalde Play Off’un içindeyiz. Son altı maç kaldı her maç final ve her maç bizim açımızdan çok değerli. Biz önümüze maç maç bakıyoruz, İnşallah ilk ikiden bu altı maçın sonunda çıkmak istiyoruz. Sonuna kadar kovalayacağız eğer ilk iki olmazsa da Play Off’tan çıkmak istiyoruz. Bence bu şehir süper ligi hak ediyor. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz, İnşallah taraftarımızın desteğiyle de bir üst lige çıkarız diye düşünüyorum” dedi.

BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Gazişehir Gaziantep kulübünde şampiyonluk havasının olduğunu söyleyen Kesim, “Benim de bu ligde 3 yılda iki şampiyonluğum bulunuyor. İnşallah bu da üçüncü olur. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, her çok istekli. Ben bu anlamda takıma çok inanıyor ve güveniyorum. Ben başaracağımıza inanıyorum. Ligde kalan altı maçımızın tamamı da çok değerli ve çok önemli. Biz önümüze maç maç bakıyoruz ve sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum” dedi.

TARAFTARLARIMIZLA MUTLU OLUYORUZ

Kırmızı – siyahlı kulüpte bu sezon ikinci yılını yaşadığını aktaran defansın vaz geçilmez ismi, “Geçen sezon baktığımız da belki tribünlerde 300 – 500 taraftar vardı ama son haftalarda aldığımız galibiyetlerden dolayı nereden bakarsanız bakın 10 bine yakın taraftarımız geliyor ve bu da bizi çok mutlu ediyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle süper lige çıkacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız bize destek vermeye devam etsinler zaten kalan altı maçın üçü evimizde bu desteklerle hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

BİZE SONSUZ DESTEK OLUYORLAR

Takım içerisinde ki arkadaşlığın çok iyi düzeyde olduğunu aktaran Kesim, “Zaten puan durumundan da bu belli oluyor. Yönetimsel anlamda son anlamda oynadığım en iyi kulüplerden birisindeyim. Maddi ve manevi bize sonsuz destek veriyorlar. Bu anlamda da başkanımıza ve yönetim kurulumuza sonsuz teşekkür ederim” dedi.

SAHADA MÜCADELE EDECEĞİZ

Gelecek Pazartesi günü oynayacakları Adana Demirspor karşılaşmasını kritik olarak değerlendiren Kesim, “Adana Demirspor’un bulunduğu konuma baktığımızda ligin düşme adaylarından biri olarak görünüyor. Sonuç itibarıyla geçen sezon bizde düşme potasının içindeydik, ne kadar zor olduğunu biliyoruz ama rakibin ne yaptığı ve ne durumda olduğu önemli değil. Önemli olan bizim ne yaptığımızdır. Her zaman ki gibi biz sahada mücadelemizi devam ettirip üç puanla ayrılmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.
MUHARREM TÜRKOĞLU