Gaziantep'in önde gelen Sanayici ve işadamları, Dilek Halı'nın geleneksel hale getirdiği Kelle Paça Günü'nde buluştu. Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Şakı ,Organiz Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika bahçesinde biraraya gelen işadamları ve sanayicilere ikramı kendi elleriyle yaptı. Şakı, "11. Yılı geride bıraktığımız ve gelenekselleşen 'Kelle-Paça' ikramımıza katılıp bizleri onurlandıran tüm dostalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

KAPIDA KARŞILADILAR

Dilek Halı'nın 11 yıldır yaptığı Kelle Paça Günü'nde misafirler Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Şakı ve oğlu Eyüp Şakı tarafından kapıda karşılandı. Ziyafete Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu,Sanayi Odası Meclis Başkanı ve GÜLSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu,Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Selahattin Kaplan, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Melike Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şimşek, Meltem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dikicibaşı, TAT Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Selim Memiş, Safyün Halı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Gölbaşı, Aksa Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akın, Güney Cam Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haratoğlu, KURSAN Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever, Özmermer Un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özmermer, BOSSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan, Beşler Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çakmak, Başaran Halı Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Dayıoğlu ve çok sayıda sanayici ile işadamı katıldı.

USULÜNE UYGUN HAZIRLANDI

Gaziantep'in eşsiz damak tadının tüm inceliklerinin dikkate alınarak, usulüne uygun olarak hazırlanan yöresel Kelle-Paça yemeğini Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Şakı misafirlerine kendi elleriyle ikram etti. Oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda gerçekleşen yemekte, davetliler birbirleriyle sohbet etme imkânı buldular.

GELENEK SÜRECEK

Gaziantep'in vazgeçilmez yemekleri arasında bulunan 'Kelle Paçayı' her yıl bahar ayında geleneksel olarak hazırladıklarını belirten Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Şakı, "11. Yılı geride bıraktığımız ve gelenekselleşen 'Kelle-Paça' ikramımıza katılıp bizleri onurlandıran tüm dostalarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl da yoğun iş tempolarından dolayı bir araya gelme fırsatı bulamayan sanayici dostlarımızı tekrar buluşturmak istedik. Bu vesileyle baharın gelişini dostlarımızla kutlarken, geleneksel tatlarımızı geleceğe taşımak adına güzel bir buluşma gerçekleştirdik" dedi. 'Kelle-Paça' ziyafeti yapılan yemek duası ile son buldu. Kelle Paça buluşmasında şehitler için de dualar okundu. HABER MERKEZİ