Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kızı Hatice, hayatını İbrahim Polat ile birleştirdi. Şahinbey Plaza'da yapılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kıydığı nikahta bakan, milletvekili ve işadamlarından oluşan 16 kişi genç çifte şahitlik etti.

Seçkin davetli topluluğunun katıldığı ve İş, siyaset ve bürokratları buluşturan nikahta Hatice - İbrahim Polat çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Şahin'in kıydığı nikahta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Eski Bakanlardan Hasan Celal Güzel, Vali Erdal Ata, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Milletvekilleri Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Şamil Tayyar, Keçiöğren Belediye Başkanı Mustafa Ak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mardin Cumhuriyet Savcısı Necmettin Yıldırım, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Lebsan Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Leblebici genç çiftin şahitliğini yaptı. Genç çifte nikah cüzdanını Hüseyin Çelik takdim etti.

ALKIŞLARA GÖRE VERİLDİ

Hüseyin Çelik, esprileriyle renk katttığı nikah töreninde, "Fatma Şahin bakan iken, hep cüzdanı gelinlere veriyordu. Ben bu kez değişik bir şey yapacağım ve salonun istediğine göre vereceğim. Gelin ya da damatta en çok alkış alana evlilik cüzdanını takdim edeceğim" dedi. Salona soran Çelik, en fazla alkışı alan Hatice Polat'a cüzdanı verdi.

KİMLER KATILDI

Şahinbey Plaza'daki nikah törenine çok sayıda sanayici ve işadamı da katıldı. Emniyet Müdürü Ali Gezer, OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, AK Parti eski il başkanı Ökkeş Eruslu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GTO Meclis Başkanı Ali Yener'in yanı sıra çok sayıda seçkin davetli nikahta biraraya geldi.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT - MERAL KINACILAR