ROYAL HALI – BANVİT

TARİH: 25 NİSAN CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 15.00

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

HAKEMLER: AYTUĞ EKTİ – SERKAN EMLEK – HALİL BALDEMİR

YAYIN: YOK

Türkiye Erkekler Basketbol 1. liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep, bugün kendi evinde Banvit’i konuk ediyor.

Geçen hafta deplasmanda mağlup olarak dönen potanın ağaları, Play Off mücadelesinde son haftalara girilirken, kaybetme lüksü kalmadı.

Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda bugün saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Serkan Emlek ve Halil Baldemir hakem triosu yönetecek.

ZDOVC UYARDI

Royal Halı Gaziantep takımını tecrübeli baş antrenörü Jurij Zdovc, zorlu Banvit maçı öncesi oyuncularını uyardı. Geçtiğimiz hafta Uşak karşısında çok fazla hata yapan eflatun – sarılı ekip için mağlubiyet kaçınılmaz son olmuştu. Royal Halının dev adamları bu bugün ki müsabaka için daha hırslı olmaları istendi. Sert savunma yaparak rakibini durdurmaya çalışacak olan Potabıb Ağaları, en etkili olduğu pota altını yine iyi kullanarak rakibini mağlup etmeyi deneyecek. Potada ki temsilcimiz bu akşam taraftarına güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor.

KADER MAÇI

Ligde ki kaderlerini belirleyecek olan bir maça çıkacaklarını belirten Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının başkanı Metin Uzer, “Net söylüyorum, bu maç bizim için belki de sezonun en kritik maçı. Bu sezon 1. ligde üçüncü sezonumuzu oynuyoruz ve ilk defa bu kadar Play Off’a yakın olduk. Taraftarımızdan özel bir ricamdır, bu maça geçmiş maçlardan daha fazla ilgi bekliyoruz. Hiçbir eksiğimiz, sıkıntımız yok. Tek düşüncemiz galibiyet” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU