Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söylerek, "6 puana çıkmak istiyoruz" dedi. 

Antrenman öncesi gazetecilere konuşan Teknik Direktör Okan Buruk, lige galibiyetle başladıklarını hatırlatarak, "Lige deplasmanda galibiyetle başlamış olmak bizi mutlu etti. Milli maç nedeniyle verilen ara da bizim için ekibimizin birbirini tanıması açısından iyi oldu. Lige verilen arayı çalışarak, hazırlık maçı yaparak iyi şekilde geçirdik. Şimdi hafta sonu evimizde önemli bir maç var. Kayseri Erciyesspor da iyi bir takım oluşturdu ve zorlu bir müsabakaya çıkacağımız. Sahamızda oynayacağımız maçı taraftarımızın da desteğiyle kazanarak puanımızı 6'ya çıkarmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

ŞANSI ELİMİZDEN KAÇIRMAK İSTEMİYORUZ

"Bu bizim içeri de oynayacağımız maç" diyen Buruk, "İlk haftayı kazandığımızı düşününce bu hafta bizim için çok ayrı bir önem taşıyor. 6 puanı yakalama şansımız var. Bunu da elimizden kaçırmak istemiyoruz. Burada hem oyuncularımız konsantrasyonu hem bizim konsantrasyonumuz bunun üzerine doğru. İnşallah seyircimiz bize katılır. Cezamızdan dolayı bazı tribünler kapalı olacak. Ama seyircilerimiz bize katılırsa inşallah hafta sonunu iyi geçiririz” diye konuştu.