Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Tahsin tam bu hafta zorlu Elazığ maçında gideceklerini belirterek, " deplasmanda istediğimiz elde edersek ligin seyri bizim için de değişecek. Alt taraflardan tamamen bağımızı koparıp, yukarılarda nerelere kadar gidebiliriz onun hesaplarını yapacağız" dedi.

Rakibin de ligde çıkış aradığını söyleyen Tam, "'bizim arada alacağımız bir galibiyet aşağı yukarı şeklini belirleyecek gibi görünüyor. O düşünceyle hazırlıklarımızı yapacağız ve kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Bu oyunun kalitesini değiştirmeyi, defansif bir oyun oynamayı veya oyunu çirkinleştirmeyi asla düşünmüyoruz. Biz böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece bunun karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Bu anlayışla devam edeceğiz deplasmanda istediğimiz elde edersek ligin seyri bizim için de değişecek. Alt taraflardan tamamen bağımızı koparıp, yukarılarda nerelere kadar gidebiliriz onun hesaplarını yapacağız” şeklinde konuştu.

HAKETMEDİĞİMİZ SKORLARLA KAYBETTİK

Gaziantepspor’un oynadığı futbolun Türk spor kamuoyuna keyif veren bir oyun olduğunu düşündüğünü kaydeden Tahsin Tam, “Talihsiz ve bireysel hatalardan kaynaklanan goller yedik. Hak etmediğimiz skorlarla hak maçları kaybettiğimizi düşünüyorum. Son oynadığımız Kasımpaşa maçında da takımımınız yaptığı mücadele ve oyun disiplini ve oyun katılan yaratıcılık üst seviyedeydi. Oyuncularımızın hepsi gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Kazanmak için tüm benliğimizle hareket ettik. Hak etmiştik, rakibin karambolden bulduğu pozisyonlarla kalemizde tehlikeler yarattı ama bizim daha net yakaladığımız pozisyonlar var. Bunları golle sonuçlandırabilseydik sahadan galibiyetle ayrılabilirdik. Kasımpaşa takımı da iyi bir ekip özellikle son iki hafta da sezonun ritmini en iyi yakaladıkları haftaları oynuyorlar. Maça çıkmazdan önce zor olacağının bilincindeydik ona göre hazırlanmıştık, gereken her şeyi de sahada denedik, berabere bitirdik” dedi.