Yeni sezon hazırlıklarının oldukça iyi gittiğini ifade eden Gaziantepspor’un genç yeteneklerinden Mustafa Durak, “Bu sezon yeni bir teknik ekip ve yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. Ortam oldukça iyi herkes adına inşallah hayırlı olur. Hazırlıklarımızın kazasız belasız devam etmesini umuyorum” dedi.

Geçen sezon yaşanan sıkıntıların bu senede tekrarlanmaması adına dualar ettiğini aktaran Durak, “Gaziantepspor’un başarılı bir sezon geçirmesi oyunculara bağlı, sezona iyi bir başlangıç yaparsak ligde Gaziantepspor’u iyi yerlere taşırız. Sahada iyi olduğumuz sürece dışarıda da iyi oluruz” dedi.

İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

Takım içerisinde bütün arkadaşlarının iyi niyetle bir birlerine yaklaştıklarını belirten Durak, “Bazen takımlara yenilik lazım, Gaziantepspor’da bunlardan biri oldu. Kamp döneminde her kes birbirini tanımaya çalışıyor. Ben oldukça iyi bir takım olacağımıza inanıyorum” dedi.

TAKIM İYİ OLURSA BENDE İYİ OLURUM

Sadece kendi adına değil takım adına iyi bir sezon geçirmek istediklerini aktaran Durak, “Geçen sezonların aksine oldukça kaliteli ve sahada kazanma hırsını yansıtan ve kazanan bir Gaziantepspor olacaktır. Ben bu sezon bu taraftara yakışan ve daha iyi bir Gaziantepspor olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızı üzmek istemiyoruz, her arkadaşımız iyi niyetli inşallah kazasız belasız iyi bir sezon geçiririz. Takım iyi giderse

Mustafa Durak’ta iyi bir sezon geçirir” diye konuştu.