Polis nezaretinde gerçekleştirilen tahliye işlemleri sırasında kapıcının küçük çocuklarının ?Ne olur eşyalarımızı dışarı atmayın, biz şimdi nerde kalacağız? diyerek gözyaşları dökmesi yürekleri burktu.

Astım hastası baba, böbrek hastası çocuğunu tedavisini yaptırabilmek için sigortalı olarak iş ararken bulduğu kapıcılıkta başına gelmeyen kalmadı. Apartmanı yöneten şirket tarafından işe alınan Kurt, şirket yönetiminin kısa bir süre sonra görevinin sonlandırılmasıyla birlikte kâbus dolu günler yaşadı. Haklarının ödenmediği iddia edilen kapıcı kendisine destek veren çok sayıda bina sakininin gözyaşları arasında evinden dışarı atıldı.

BİNA SAKİNLERİNİN TEPKİSİ

Kapıcı Coşkun?un evinin tahliye işlemleri sırasında binaya gelen Mehmet Taş isimli bir bina sakini karar defterinde kiracısı olduğu daire adına başka bir kişi tarafından imza atıldığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Kapıcının tahliye edilmesi için imza vermediğini ve kendisinin yerine atılan imzanın geçersiz olduğunu söyleyen Taş, tahliye işleminin durdurulmasını istedi.

TAMAMEN DOLANDIRICILIK

Ev sahibinin Almanya da yaşadığını ve aralarında yaptıkları kira sözleşmesinin olduğunu ifade eden Taş , ?Binada oturan ve kira sözleşmesi olan benim. Ev sahibinden almış olduğum yetki belgem bile var. Fakat sırf kapıcıyı sokağa attırmak için birileri benim yerime mülk sahibi olmayan birine imza attırmış. Bu geçersiz imza olmazsa bu adamcağızı çocuklarıyla birlikte kapının önüne koymayacaklardı diye sitem etti.

HAKKIMI ARAYACAĞIM

Bazı bina sakinlerinin gözyaşları arasında eşi ve çocuklarıyla birlikte evinden dışarı atılan Kapıcı Coşkun Kurt, hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi. Ayrıca tahliye işlemleri sırasında Kurt?un 3 ve 7 yaşındaki çocuklarının ?Ne olur eşyalarımızı dışarı atmayın, biz şimdi nerde kalacağız? diyerek gözyaşları dökmesi yürekleri burktu. Evin tahliyesi sırasında hamallar tarafından dışarı çıkarılan Kurt?un eşyaları komşu binalarda çalışan kapıcı arkadaşları tarafından kendi evlerine götürülürken, ailenin de durumu netleşene kadar misafir edileceği öğrenildi.HABER MERKEZİ