Yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Kızıl, geçen sene yaşanan olaylardan sonra kimseye düşmanlığının olmadığını ancak yeni sezonda işi inada bindirdiğini ve başarılı olacaklarını söyledi.

Hiç kimseyle düşman olmadıklarını belirten Kızıl, Gaziantepspor'un iyi yerlere gelmesi için mücadele edeceklerini belirtti.

HERKES DÜŞSÜN İSTİYOR

Uzun bir konuşma yapan İbrahim Kızıl, "İnşallah hep birlikte Gaziantepspor'u hak ettiği noktaya getireceğiz. Herkesin destek çıkması gerekiyor. Bu takım herkesin bizim kimseyle düşmanlığımız yok. Ama görüyoruz ki herkes dua ediyor ki Gaziantepspor küme düşsün. Ama cenabı Allah onların duasını kabul etmiyor. İnşallah herkesin yüzünü kara çıkarıp Gaziantepspor'u iyi yerlere getireceğiz" ifadesini kullandı.

ÇOK İYİ KADRO KURACAĞIZ

Önümüzdeki sezon çok güçlü bir kadro kurduklarını belirten başkan İbrahim Kızıl; "Kimse merak etmesin, çok iyi kadro kurmaya çalışıyoruz. Şimdi anlaştığımız oyuncular var. Çok önemli transferler yaptık. Takımda yabancılardan sadece Karcemarskas kalacak. O yüzden tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu.