Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bordo-mavili takımla oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Karabükspor maçında aldığımız bir puan bizim için olumluydu. Üç haftalık mağlubiyet serisini sonlandırmak, tekrar bir moral yakalamak bizim için çok olumluydu. Bunu sürdürmek istiyoruz, bu havayı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Antrenman öncesi takımın son durumu ve Trabzonspor maçının hazırlıkları hakkında bilgi veren Buruk, ”Bu hafta başladığımız çalışmalar iki gündür devam ediyor. Yine, her zaman ki gibi oyuncularım iyi çalışıyor. Sezon başından beri antrenman tempomuz hep iyi. Oyuncularımız istekliler. Biz de onları hem mutlu edebilecek hem de hafta sonu maça hazırlanabilecek şekilde, hem teknik hem taktik hem eğlence, hepsini bir arada vermeye çalışıyoruz. Karabükspor maçında aldığımız bir puan bizim için olumluydu. Üç haftalık mağlubiyet serisini sonlandırmak, tekrar bir moral yakalamak bizim için çok olumluydu. Bunu sürdürmek istiyoruz, bu havayı sürdürmek istiyoruz" dedi.

GOL ÇALIŞTIK

Haftalar geçtikçe ligin zorlaştığını vurgulan Buruk, "Bu zorlukları yaşamamak için ciddi bir şekilde, özelikle ligin önemli takımlarından biri Trabzonspor maçına hazırlanmak bizim için önemli. Bugün biraz video ile rakip analizini yaptık. Oyuncularımıza gösterdik. Ondan sonra hem taktik çalışmalarla hem de özelikle son haftalarda, zaman zaman bunu dile getiriyoruz. Hücum bölgesinde, özelikle gol atmada sıkıntı yaşıyoruz. Bunları daha çok çalışıp hafta sonuna hazırlanmak, rakibimizin gücünü bilerek, ismini bilerek ve tabi ki kendi sahamızda oynayacağımız bir maç.”

GÜZEL BİR HAFTA BİZİMLE OLACAK

Her maçta olduğu gibi bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız ve kazanmak istiyoruz. Formda bir takım. İkinci yarının iyi ve formda takımlarından biri Trabzonspor. Son haftayı çok büyük bir moralle kapattık. İnşallah bizim oyunumuz daha değişik olur. Son haftalarda, özelikle kendi sahamızda yapamadığımız, puan alma ve puanlar alma durumunu bu hafta olumluya çeviririz. Bu bizim için önemli. İnşallah güzel bir maç, güzel bir hafta bizimle beraber olacak” diye konuştu.