Teknik direktör arayışlarını sürdüren Gaziantepspor’da Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, takımı gelecek sezon çalıştıracak adaylarıyla görüşmeler yapıyor.

Gaziantepspor ile önümüzde ki sezon çalışmak isteyen yerli ve yabancı çok sayıda teknik direktör adaylarının tekliflerini değerlendiriyor.

KIZIL GÖRÜŞECEK

Gelecek sezonda hedefini ligin üst sıraları olarak belirleyen Gaziantepspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. İddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Siyah Kırmızılı yönetim teknik direktörünü belirleyip transfere start verecek. Teknik direktörlük konusunda tüm yetki Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl’a devredilirken, Kızıl’ın geçtiğimiz gün Fransa’nın başkenti Paris’te önemli görüşmeler yaptığı iddia edildi.

BU HAFTA BİTİRECEK

Takımı Süper Ligde iddialı bir konuma taşımak için oldukça kararlı olan Gaziantepspor transfer komitesinin önemli isimlerle görüşme yaptığı ileri sürüldü. Başta yabancı teknik direktörler olmak üzere yerli hocalar ile görüşmeler yaptığı iddia edilen Kızıl’ın ikili diyalogları iyi olduğu bir kaç teknik adamlarla da fikir alışverişi yaptığı ileri sürüldü. Mustafa Kızıl’ın bu hafta sonuna kadar teknik direktör konusunda işi bitirmesi bekleniyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ