MHP Oğuzeli Belediyesi Meclis üyesi Yusuf Taşdemir, Oğuzeli ve Barak'ın içme suyuna, Kırkgöz'ün çöplüğü, pis suyu ve Çaybaşı ile Sinan'ın sel sularının karıştığını söyledi.

GASKİ 2014 yılı Kasım ayı 2. Olağan Toplantısının 2. Birleşimini de görüşen meclis üyeleri, burada da toplam 4 maddeyi görüştü. Üyeler, GASKİ’nin 2015 mali yılı bütçesi ve 2015 yılı bütçe kararnamesini görüştü. 4 maddenin raporlarını ayrı ayrı oylayan meclis üyeleri, maddelerin büyük çoğunluğunu oy birliği ile kabul etti.

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler'de bir sunum ile 2014 yılında yapılan faaliyet ve Düzbağ içme suyu projesini anlattığı mecliste, ön görülen 2015 mali bütçeler oy çokluğu ile kabul

Toplantıda söz alan MHP'li meclis üyesi Yusuf Taşdemir, içme suyumuza Kırkgöz'ün çöplüğü pis suyu geliyor. Çaybaşı ile Sinan'ın yağmur suları içme suyuna karışıyor. Alternatif çalışma var mı? Gaziantep'ten ikinci bir hattın gelmesi mümkün mü?" dedi.

Osman Toprak, Sinan'da altyapı projelerinin yapıldığını, sel sularının içme suyuna karışmaması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Meral KINACILAR