Kızıl'ın büyük borçlar bırakarak terk ettiği kulüpte, oynayacak oyuncu bırakılmaması, yüz milyonu geçen borç tablosuyla karşı karşıya bırakılması sonucu gelinen son nokta, kulübün anahtarının Valiye teslim edilme kararı oldu.

Şehri yönetenlerin kendi kaderine terk ettiği Gaziantepspor için, sezon başından beri iki yönetim değişmiş ve önce Mutlu Özpineci, sonra da Huzeyfe Durmaz başkanlığa gelmişti. Son olarak görev yapan Huzeyfe Durmaz ise, borçlardan ve sahipsizlikten dert yanarak, kulübün anahtarını Valiye teslim edeceklerini açıkladı.

BUGÜN TARİHİ GÜN

Gaziantepspor’un bulunduğu çıkmazdan kurtulabilmesi ve sesini duyurabilmesi adına kırmızı – siyahlı yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar Demokrasi Meydanında toplanacak. Tarihinde yaşanmayan bu olayların bugün gerçekleşecek olması, büyük üzüntü yaratıyor. Süper ligden düştükten sonra oldukça kötü günler geçiren ve gittikçe de kötüye giden Gaziantepspor’un kapanmaması adına camia sesini duyurmaya çalışacak. Bugün saat 12.30’da Demokrasi meydanında toplanacak olan Gaziantepspor camiası basın açıklamasının ardından yönetim vali Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek kulübün anahtarını teslim etmesi bekleniyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ