Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde; TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş’nin destekleriyle Türkiye Yayıncılar Birliği, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla yapılacak olan fuar için açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bu fuar Gaziantep'e çok yakışacak" dedi.

KİTAP FESTİVALİ YAPMIŞTIK

'Gaziantepimizi bir kültür başkenti yapmaya yönelik çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz' diyen Şahin, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldığımız sene büyük katılım ve coşkuyla bir “Kitap Festivali” gerçekleştirmiştik. Bu sene ilkni gerçekleştireceğimiz ve geleneksel hale getirmeyi planladığımız “Kitap Fuarı”nı Gaziantepliler ve bölge halkımızı buluşturuyoruz" dedi.

KENTE ARTI DEĞER KATACAK

İlimizde kamu ve özel sektörden ilgili her kesimin desteği ile 3-8 Mayıs tarihleri arasında yaklaşık 70 yayınevinin katılımı ile gerçekleşecek fuarın şehrimize artı bir değer katacağını söyleyen Şahin, "Türkiye’den ve Gaziantep’ten saygın yazarların katılacağı fuar Gaziantep Üniversitesi Mavera Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. 6 gün devam edecek olan fuar sürecinde 40 ayrı etkinlik, yazarlarla söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek" diye konuştu. Bülten