Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda geçtiğimiz yılın Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Eurocup şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi ile Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Kadınlar Euroleague finalisti Fenerbahçe arasında oynanacak.

Bu akşam sata 18.00’de başlayacak zorlu mücadeleyi Tunçtan Durmuşcan, İbrahim Altıntaş ve Sinem Tetik hakem üçlüsü yönetirken mücadele Trt Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fırat Okul: “İyi olan kazansın”

Bu akşam oynanacak zorlu mücadele öncesi Fenerbahçe kadın basletbol takımı baş antrenörü Başantrenör Fırat Okul, “Burada olmak mutluyuz. Gaziantep’te oynayacağımız için federasyon başkanımız Hidayet Türkoğlu’na teşekkür ederim. Cumhurbaşkanlığı Kupası bizim için değerli. Takvimden dolayı yılın son maçı olacak. Bizim de amacımız kazanmak. Rakip takıma başarılar diliyorum, İyi olan kazansın” ifadelerini kullandı.

Zafer Kalaycığlu: "İki takım da kupayı almaya geldi"

Yakın Doğu Üniversitesi baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise “Fenerbahçe gibi değerli bir rakip ile oynayacaklarından dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Zafer Kalaycıoğlu, “Lig başında oynandığı zaman yabancı oyuncular olmadığı için sürpriz sonuçlar olabiliyordu. İleri tarihe aldıkları için federasyona teşekkür ediyoruz. Takımlar tam oturduğunda maçın ilgisi ve değerini daha çok artıyor. Böyle güzel bir şehri seçtikleri için de teşekkür ederim. Kadın basketbolunu bir yere getirmek için çabalıyoruz. Her iki takım da kupayı almaya geldi. Üst düzeyde mücadele olacak. Bu sene biri lig, biri Euroleague olmak üzere 2 kez karşılaştık. Bir maçı biz, bir maçı onlar kazandı. Bu sene çok karşılaşacağız. Biz bundan çok mutluyuz” diyerek sözlerini tamamladı.

Gaziantep halkını maça davet eden Bahar Çağlar ise Fenerbahçe karşılaşmasının keyifli bir maç olacağını belirtti.

MUHARREM TÜRKOĞLU