Bölgesel Amatör Lig’de baraj maçına kalan İslahiyespor ile Süper Amatör kümenin namağlup şampiyonu Araban Belediyespor, bugün nefes kesen bir maça çıkıyor. Kazanan taraf, BAL’da mücadele edecek.

Gaziantep spor kamuoyunun büyük bir merakla beklediği karşılaşmanın günü geldi çattı. Amatör futbolu sevdalıları bugün büyük bir çekişmeye şahitlik edecek.

NEFES KESECEK

Futbol severlerin yaklaşık üç haftadır büyük bir heyecanla beklediği İslahiyespor – Araban Belediyespor maçı, bugün saat 15.00’de Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak. Kazanan takımın, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'in de mücadele edeceği bu maça, tüm sporseverlerin yoğun ilgisi bekleniyor. İslahiyespor ve Araban Belediyesporlu taraftarların da akın edeceği bu maçta, her hangi bir tatsızlık yaşanması beklenmezken, emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler önlemlerini almış durumda.

2 TAKIMDA İDDİALI

Bölgesel Amatör Lig'in de bu sezon beklentilerinin gerisinde kalan ve gözünü gelecek sezona diken İslahiyespor, güçlü rakibini egale etmek istiyor. Sarı – beyazlıların antrenörü Seçkin Göksel, zor bir maç olacağını belirtirken, futbolcularına güvendiğini söyledi. Süper amatör kümede yenilgisiz şampiyon olan ve hedefini mutlaka BAL ligi olarak belirleyen Araban Belediyespor antrenörü Müslüm Şahin ise bir yıl boyunca verdikleri emeklerinin karşılığını bu maçta alacaklarını aktardı. Gaziantep amatöründe yılın derbisi niteliği taşıyan bu maça, futbol severlerin ilgisi bir hayli yoğun olacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU