GAZİANTEP BASKETBOL – NEPTUNAS

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY SPOR SALONU

TARİH: 17 OCAK 2018 ÇARŞAMBA (BUGÜN)

SAAT: 20.00

YAYIN: S SPORTS

Basketbol Erkekler Süper Liginin ilk yarısını son sırada tamamlayan ve şampiyonlar liginde beklentileri karşılayamayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, grupta iddiası kalmayınca bu akşam prestij mücadelesine çıkacak.

Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda bu akşam saat 20.00’de başlayacak mücadele S Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

İDDİASIZ MAÇ

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz bu sene ilk defa katıldığı FIBA Şampiyonlar liginde beklentilerin bir hayli gerisinde kalarak B grubunda iddiasını tamamen kaybetti. Bu akşam B grubunda ki maçında ise salona hiçbir iddiası olmayarak çıkacak.

Litvanya’da oynanan ilk maçta dev adamlar rakibine 114 – 73 gibi bir skorla farklı mağlup olmuştu.

TARAFTARI ÜZMEYİN

Gaziantep Basketbol takımı ilk yarının son maçında kendi evinde karşılaştığı Darüşşafaka karşılaşmasında da rakibine yine farklı sonuçla mağlup olurken taraftarını üzmeye devam etti.

Kırmızı – siyahlı dev adamlar en azından bu akşam galip gelerek tribünlere bir teselli morali vermesi gerekiyor.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Gaziantepli basketbol severler takımları kötü sonuçlar almasına rağmen tribünde ki yerlerini almaktan ve destek vermekten asla vazgeçmiyorlar.

Kırmızı – siyahlı yönetim bu akşam karşılaşacakları Neptunes karşılaşmasında bilet fiyatlarını normal tribün 10 TL, Gold Tribün 40 TL ve Platınıum Tribün ise 60 TL olarak belirledi.

MUHARREM TÜRKOĞLU