PTT birinci liginde henüz galibiyet ile tanışamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Karşıyaka maçından umutlu.

Sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen henüz istediği sonuçları alamayan mavi – beyazlı temsilcimiz, İzmir deplasmanında bu sezon ki ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

Yarın saat 17.00’de İzmir yeni Buca stadında başlayacak olan karşılaşmayı Özgür Yankaya, Gökhan Memişoğlu ve Mustafa Sönmez hakem triosu yönetecek.

SİFTAH İSİTİYORLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi teknik ekip ve futbolculardan bu sezon ilk defa sözlü talepte bulunarak kesin galibiyet istediler.

Yeni bir ekip oluşturulduğunu ve bu kadar çok sayıda oyuncunun bir araya getirerek ekip oluşumunun kolay olmadığını belirten mavi – beyaz yönetim, “Tabi ki bu kadar transfer yapmamız ligde ki bütün takımlar içerisinde hedef olmamıza neden oldu. Her takımın bizlere karşı farklı motiveyle sahaya çıktıklarını biliyoruz bu da bize zarar verdi. Artık Karşıyaka maçından itibaren özlem duyduğumuz galibiyeti elde ederek beklentilere cevap verilmesini istiyoruz” dediler.

İNANIYORLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ise yaptıkları açıklamada yarın oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılarak üzerlerinde ki stresi atmak istediklerini ifade ettiler.

Kötü bir takım olmadıklarını her seferinde yineleyen futbolcular, “Biz her zaman sahaya kazanmak adına çıkıyoruz ama nedense istediğimizi ekip olarak sahaya yansıtamıyoruz. Bu zamana kadar hepimiz bireysel oyununu sahaya yansıtıyordu milli maçlar nedeniyle verilen ara bizlere ilaç gibi geldi. Artık bireysel yeteneklerimizi takım oyununa dönüştürüp Karşıyaka deplasmanından 3 puan alarak döneceğiz. Biz her zaman başarılı olacağımıza inandık ve artık ligde çıkış zamanının geldiğini düşünüyoruz” dedi.

YİNE TRTWB TV YAYINLAYACAK

PTT birinci ligi temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un yarın deplasmanda mücadele edeceği Karşıyaka maçını yine TRTWEB TV yayınlayacak.

Geride kalan haftalar içerisinde sadece Kâmil Ocak Stadyumunda oynanan ve 2 – 2 sonuçlanan Elazığ maçını TRTSPOR ekranlarından yayınlanırken diğer 4 maç TRTWEB TV yayınladı.

Mavi – beyazlı temsilcimizin yarın ki Karşıyaka maçını izlemek isteyen futbol severler saat 16.50’den itibaren internet üzerinden TRTWB TV’yi izleyebilecekler.

KARŞIYAKA CEPHESİ

PTT 1. Lig'de 5 haftada 5 puanla yetinen Karşıyaka'nın başkanı Fatih Diniz, bu hafta oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi.

Bu sezon tek galibiyetini Elazığspor deplasmanında alan yeşil kırmızılı ekibin Başkanı Diniz, "Artık iç sahada kazanmaya başlamalı, İzmir'de de kolay kolay puan kaybetmemeliyiz. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz." dedi.