Gaziantepspor, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin, futbolcuları Şenol Can'a attığı dirsek ile ilgili hakemler ve MHK'yı eleştirdi. Sosyal medyadan yapılan eleştiri de bir de Şenol'a atılan dirsek sonrası vücudunda oluşan izin fotoğrafı paylaşıldı.

İSYAN ETTİLER

Gaziantepspor Kulübü resmi twitter hesabı, kırmızı siyahlı ekibin çalışanlarının paylaştığı Şenol'un göğsündeki kızarıklığın yer aldığı fotoğrafı yeniden paylaştı. Gaziantepspor Kulübü çalışanlarının tweetinde ise "Bu da mı refleks" ifadeleri yer aldı.

Gaziantepspor Kulübü daha sonra Facebook adresinden olay anının farklı açıdan bir video görüntüsünü paylaştı ve "Bu da mı refleks sayın Zekeriya Alp!" mesajını paylaştı.

TWİTTER’DEN FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden ve sahadan 1-0'lık skorla yenik ayrılan Gaziantepspor,karşılaşmanın ilk yarısında Gökhan Töre'nin, Şenol Can'a attığı dirsek ile ilgili hakemleri ve MHK'yı sosyal medyadan açıklama yaptı. Gaziantepspor Kulübü'nün resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Galatasaray maçında hakemin yaptığı harekete refleks diyen sayın Zekeriya Alp, Gökhan Töre'nin attığı dirseğe ne diyecek?" diyerek Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'i eleştirdi. Ayrıca, "Karşılaşmanın orta hakemi Çağatay Şahan; oyuncumuz Şenol Can'a yapılan harekete 'çarptı' demiş! YORUMSUZ!" diyerek Çağatay Şahan'ı da topa tuttu.

MORLUK OLUŞTU

Maçın ilk yarısında Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile girdiği mücadele sonrasında Milli futbolcunun dirsek darbesine maruz kalan Şenol Can'ın, darbe sonucunda vücudunda iz eden fotoğrafı paylaşıldı. Şenol'un göğsünün altında morluk oluştuğu görüldü.

HAKEM ŞAHAN DA 'ÇARPMA' DEMİŞTİ!

Öte yandan pozisyonun ardından saha kenarına ilerleyen Şenol Can'ın yanında olan hakem Çağatay Şahan'ın kırmızı siyahlı oyuncuya açıklamasında "Çarpma" dediği ifade edildi. Yayıncı kuruluş Lig TV'nin mikrofonlarına ise Şenol Can'ın "Nasıl çarpma hocam ya" diye bağırdığı yansıdı.