İsmi Ak Parti'den Gaziantep Milletvekili aday adayları arasında geçen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, "Memleketime ve ülkeme siyasette de hizmet yapmak benim için şeref ve onurdur. Ak Parti'den adaylık düşünüyorum ancak kesin kararımı vermiş değilim. 10 Şubat'a kadar bu konudaki net kararımı vermiş olacağım" dedi. Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi'yi ziyaret eden Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Ak Parti'den adaylığı ile ilgili de merak edilenleri anlattı.

GÖREVİMDEN İSTİFA ETMEM GEREK

Gaziantep ve ülke ekonomisine yaptığı hizmetleri, spora sağladığı hizmetlerle de taçlandıran işadamı Sadık Karakan, şimdi de siyasete girmesi yönünde teklifler aldığını söyledi. İsminin adaylar arasında geçmesiyle birlikte çok sayıda telefon aldığını ve herkesin siyasete girmesi yönünde telkinlerde bulunduğunu belirten Karakan, "10 Şubat'a kadar bu konuyu netleştireceğim. Eğer karar verirsem görevimden istifa etmem gerekiyor" diye konuştu.

BU BAŞARI AK PARTİ'NİN

Ak Parti'yi yerelde ve genelde başarılı bulduğunu, hizmetlerinin gözardı edilemeyeceğini de dile getiren Karakan şunları söyledi:"Ak Parti, gerek ülkemizdeki siyasi istikrarın sağlanmasında, gerek ekonomik gelişmede, gerekse sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmede önemli başarılara imza atmıştır. Ülkenin Ak Parti iktidarında nereden nereye geldiğini, gelişimini izliyoruz. Vicdanımızla baş başa kaldığımızda, bir değerlendirme yaptığımızda bazı gerçekleri kimse gözardı edemez. Bir çok ülke krizle boğuşurken, bir çok ülke iflasın eşiğine gelirken, etrafımız ateş çemberi olmasına rağmen ülkemiz büyümekte ve dimdik ayakta durmaktadır. Hatta etrafımızdaki ülkelere milyarlarca dolarlık yardım ederek büyük bir ülke olmanın da gereklerini yerine getirmekteyiz. Bu başarının sahibi Ak Parti hükümetidir."

Meral KINACILAR