Galatasaray ile Gaziantepspor, Dany ile Yiğit Gökoğlan karşılığında Bruma'nın kiralanması konusunda anlaşmaya varmıştı ancak son dakika gelişmeleri ise herkesi şok etti.

BRUMA'NIN LİSANSI ÇIKTI

Galatasaray'ın Gaziantepspor'a Bruma'yı kiralayarak Dany ve Yiğit Gökoğlan'ın transferinde yol açacağı iki takımın yetkilileri tarafından dile getirilmişti. Ancak Kamerunlu futbolcu Dany'nin kırmızı siyahlı takıma gitmekten vazgeçmesi ve Beşiktaş'ı tercihe etmesiyle bir anda işler değişti. Gaziantepspor'un Yiğit Gökoğlan'ı da kadrosuna katamamasına rağmen Bruma'yı kiralık olarak kadrosuna katması ve lisansının çıkması, kırmızı siyahlı takımı oldukça zor durumda bıraktı.

SERGEN RAHATSIZ OLDU

Bruma'ya karşılık Yiğit ve Dany'yi isteyen Gaziantepspor, Yiğit'in de henüz transfere imza atmamasıyla sıkıntılı bir döneme girdi. Dany'nin kırmızı siyahlı formayı giymeyecek olması, Sergen Yalçın'ın planlarını da alt üst etti. Yekta Kurtuluş'un da Gaziantepspor ile anlaşmaya yanaşmaması, transferdeki prüzüleri ortaya çıkardı. Bruma'nın daha önce taahüt edilen futbolcular Gaziantepspor'a gelmeden lisansının çıkması, özellikle Sergen Yalçın'ı çok rahatsız etti.