Yerlisi yabancısı, yöneticisi teknik adamı ve futbolcusu Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunu gazetemiz aracılığı ile kutlayarak, mesaj verdi..

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümünde sürpriz bir kutlama gerçekleşti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oyuncuları, yöneticileri ve teknik heyeti, Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 94. Yıl dönümünü unutmayarak dün antrenman öncesinde önemli bir birliktelik gösterdi ve gazetemiz aracılığı ile tüm Gazianteplilerin kurtuluş gününü kutladı.

Oyuncular ve teknik direktör Bayram Bektaş’ın özel olarak Gaziantep’le ilgili açıklamalarda bulundular. Daha sonra tüm takım personel ve futbolcuları özel bir fotoğraf çektirerek, bu kahramanlık hikayesinden dolayı Gaziantep’in kurtuluşunu kutladılar. Teknik direktör Bayram Bektaş’ta, Gaziantep’in kahramanlık hikayesini bildiğini ve bu şehirin kendisini gerçekten her şeyiyle çok etkilediğini söyledi. Antremanda Salih Sezgin, Hakkı Kılıç ve sportif direktör Bülent Bölükbaşı’da hazır bulunarak Türk Bayrağı’yla hatıra resmi çektirdiler.

BEKTAŞ “GURUR DUYUYORUM”

Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, bu önemli zaferi kutladığını belirterek, “Öncelikle bu destanda emeği geçmiş bütün Gazianteplileri kutluyorum. Her ne kadar Gaziantepli olmasam da daha önce de burada yaşadım ve burası özel bir şehir. Gaziantepimiz bir çok şeyiyle meşhur bir il ve biz de bunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımızı da buraya bekliyorum ve buradaki yiyecekleri olsun, eserleri olsun başka bir yerde bulamayacaklarını düşünüyorum. Böylesine bir şehrin Türkiye sınırları içerisinde olduğu için gerçekten gurur duyuyorum. İnsanlığıyla, misafirperverliğiyle görülmesi gereken bir şehir. Ve bu şehri savunan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

KAPTAN; “SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ”

Büyükşehir Belediyespor’un başarılı kaptanı Erdal Güneş’te 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşuyla ilgili konuştu. Emeği geçen herkesi saygıyla andığını belirten Kaptan, “ Öncelikle Gazi şehrimizin kurtuluşunun 94. Yıl dönümünü buradan kutluyorum. Bu unutulmaz zaferde emeği geçen herkesi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

NELER SÖYLEDİLER:

İshak Çakmak;

Gaziantep gibi önemli bir şehrin bu kurtuluş gününü kutluyorum. Buranın kazanılmasında emeği geçen tüm şehitlerimizi saygı ve hürmetle anıyorum.

Bebeto;

Buranın tarihini okuma fırsatı buldum ve çok etkilendim. Gaziantep’in kurtuluşu kutlu olsun.

Murat Yıldırım;

Bu şehir sadece baklava ve kebabıyla ünlü değildir. Aynı zamanda inanılmaz bir destana sahip olduğunu öğrendim. Emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyorum.

Gökhan Sazdağı;

Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Gaziantep’in kurtuluşunda emeği geçen tüm şehitlerimizi saygı ve özlemle anıyorum. Gaziantep’in kurtuluşu kutlu olsun.

Alanzinho;

Gelmeden önce böylesine bir şehir beklemiyordum. Gaziantep hem yemekleriyle hem kültürüyle çok derin. Bu şehrin düşman işgalinden kurtulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. 25 Aralık kutlu olsun.