Son beş yılda sosyal tesis sayısını 65’e çıkaran Şahinbey Belediyesi, Bozoklar Mahallesinde yaptığı kamulaştırma ve yıkımlar ardından parkı tamamlayarak, sosyal tesis hizmete hazır hale getirdi.
Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımına büyük önem veren ve 65 sosyal tesisi hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, Sosyal tesis ve parkı olmayan Bozoklar Mahallelerinde park ve sosyal tesis yapımı için harekete geçti. İlk etapta 12 binanın kamulaştırması ardından yıkımlarını gerçekleştirerek, yapımına başladığı tesisi ve parkı kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal tesis yapımına büyük önem verdik. Şu anda 65 sosyal tesisimizde 30 ayrı branşta eğitim, kültür ve sanat alanlarında kurslar verilmektedir. Yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu ilçemizin bazı bölgelerinde sosyal tesis ve park yapmak için alanlar bulamıyoruz. Her bölgeye eşit hizmet sunmak adına bu durumdaki mahallelerimizde kamulaştırmalar yaparak, sosyal tesis ve parklar yapıyoruz. Bozoklar Mahallemizde de park ve tesis yapmak için boş alan yoktu. Burada da kamulaştırma yaparak, yıkımlar yaptık. Şimdi parkımızı halkımızın hizmetine sunduk. Sosyal tesisimizin yapımını tamamlandı. Tefrişatı ardından halkımızın hizmetine sunulacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.