Gaziantepspor’da efsane kaleci olarak anılan Karcemarskas, ligde kalan son iki maçtan en iyi sonuçları alarak kümede kalacaklarının sözünü verdi.
Bu sezon ilk devreyi çok iyi bir yerde tamamladığını hatırlatan Litvanyalı file bekçisi, ikinci devre bir takım şansızlıklar yaşadıklarını fakat kimsenin panik yapmasına gerek olmadığını vurguladı.
SIKINTI YAŞAYAMACAĞIZ
Öncelikle bu konuma gelmelerinden dolayı camiamdan özür dileyen Karcemarskas, “Alınan sonuçlardan ve gelinen noktadan bizde çok rahatsızlık duyuyoruz. Aslında haftalardır bir üç puan alıp ligi bitirebilirdik, olmadı. Bu hafta bu işi temizlemek bizim boynumuzun borcu oldu. Geçen hafta Eskişehirspor maçından galip gelip taraftarlarımızı bu strese sokmazdık ama bazen olmayınca olmuyor. Şimdi önümüzde Rizespor maçı var, bu maçı aldığımız zaman sıkıntı yaşamayacağız. Bu akşam bütün arkadaşlarımızla yüreğimizi sahaya koyup maçı alacağız. Hem taraftarlarımızdan özür hem de kendi adımıza ligi kurtarma maçı olur. Şayet bazı şeyleri yapamasak kendimizi sorgulayacağız” dedi.
A.SERDAR ÖZEKŞİ