*Tabahanada PEKMEZ, Ak Parti'ye 316 vekil YETMEZ

*Dolapta REÇEL böyle başkanlar ne ŞEKER

*Kellenin KEFİ, Ak Parti'nin KEYFİ geldi..

*Maşallahh...Maşallah...Nazar değmez inşallah

*Yah, yah, yahh.... Lililiiii...Lilililli.. Lililili...

Ak Parti Gaziantep İl ve ilçe kadın kolları yöneticileri ve üyeleri, düzenledikleri etkinlikle 1 Kasım zaferini kutladı. Ancak öyle bir kutlama yapıldı ki, zılgıtlar, mani'ler, alkışlar, vekil ve başkanlara övgü içeren dizeli sözler, herkese kahkaha attırdı.. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat, Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun da katıldığı kutlamada kadınların coşkusu görülmeye değerdi. Kutlama boyunca il binasında zılgıt ve alkış sesi eksik olmazken, bu coşkuya Antep manileri de eklenince renkli görüntüler yaşandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da katıldığı yağ çağırmaya, kadınlar zılgıtlarıyla karşılık verdi.

ÜZÜCÜ UYARDI

Kutlama öncesi Ak Parti il Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, kadınları resim çektirme konusunda uyardı. Üzücü, "Belediye başkanlarıyla resim çektirmeyin, resim çektirme talebinde bulunmayın. Talebi olan bugün yapmasın. Lütfen bunu bozmayalım" dedi.

KARAMANOĞULLARI:ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK

Oğuzeli ilçe kadın Kolları Başkanı Belkıs Karamanlıoğlu, hep birlikte çalışarak şahane bir başarıya imza attıklarını belirtirken, "Kapı kapı dolaştık, çalmadık kapı bırakmadık. Yüzde 61.5 oyumuzla 1.nci parti çıktık" dedi.

KILIÇ:BÜYÜK BİR ZAFER KAZANDIK

Şehitkamil ilçe kadın kolları başkanı Hülya Kılıç, 1 Kasım seçimleri sonuçlarından dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, "Büyük bir zafer kazandık" dedi.

YILMAZ:ATANIZA BABANIZA RAHMET

Ak Parti Şahinbey ilçe kadın kolları başkanı Şükran Yılmaz, "Hep birlikte başardık, atanıza babanıza rahmet" dedi.

TAHMAZOĞLU:DUALAR KABUL OLDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, emeği geçenleri kutladı. Tahmazoğlu, "7 Haziran'da ve 1 Kasım'da bir seçim geçirdik. Elhamdürillah hem partililer hem sizler hem de ülkemizin yüzünü güldürdük. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu önemli bir zafer çünkü bu sonuçla 2023, 2071 hedefleri yolunda önemli bir eşiği aşmış olduk. Siz kadınlar bizim giremediğimiz kapıları açtınız, Allah sizlerden razı olsun. Vatandaşlarımıza ulaştık. Netice rabbime ait. Gözü yaşlı, beli bükülmüş insanların gece gündüz duaları gerçekten kabul oldu. Asıl iş bundan sonra başlıyor. Hiç durmayacağız, yine çalışacağız. Ak Parti hizmete devam edecek. Emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FADILOĞLU: 7 HAZİRAN'DA YOL KAZASI YAŞADIK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 7 Haziran'daki yol kazasının 1 Kasım'da telafi edildiğini söyledi. Fadıloğlu, "Biz bir ekibiz. Bu partinin bir mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Siz kadınlar kapı kapı ev ev girdiniz. Gnçlik, kadın kolları, ana kademisi hep beraber el ele verdi, bu davayı zafere taşıdı. Ben özellikle vekillerimize teşekkür etmek istiyorum. Ankara'da verdikleri destekleriyle biz bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Ak Parti'nin başarısı bizim hizmetlerimizin devamı açısından da önemli. 6 vekilden 8 vekile çıkıyor olmak bizim için artı bir değer. Bundan sonraki süreçtede sizlerle el ele gönül gönüle vereceğiz, yarın seçim varmış gibi biz çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bizim işimiz seçime yönelik değil aslında, bizim işimiz hizmek etmek" diye konuştu.

ÜZÜCÜ:1 AY EVİMDE YEMEK YAPMADIM

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü de, "5 aydır özlemimiz. 7 Haziran'daki yol kazası bize üzüntü hüzün vermişti. 1 Kasımda Ak partinin tek başına iktidara gelmesi üzüntümüzü sevince kederimizide mutluluğa çevirdi. Rabbime binlerce şükür. Türk halkı üzerinde oynanan oyunları fark etti. 7 Haziranda bir sıkıntı yaşandı. Ancak Türk milleti kurtuluş savaşını, Çanakkale savaşını yaşayan Türk milleti 1 Kasım'da herkese gereken dersi verdi. Ve tekrar Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'na, Ak partiye sahip çıktı. Bu seçimlerde çok yoğun çalıştık. Ben ve arkadaşlarım 1 ay boyunca evlerimizde yemek pişirmedik. Ama bu vatana bu millete helal olsun. Rahbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın" dedi.

KOÇER:TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR SAYFA

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 1 Kasım seçimlerinde milletin istikrar, güven, huzur dediğini söyledi. Koçer, "Bu büyük ailenin her bir ferdini selamlıyorum. Gerçekten birkaç günden beri teşekkür turlarımız devam ediyor ama en büyük teşekkürümüz sizlere. Sizlerin yaptığı çalışmaları mahalle mahalle çok yakınen biliyorum. Yaptığınız çalışmalarla ülkemizin geleceğine katkıda bulundunuz. Ülkemiz istikrarı huzur ve güveni seçti. Çocuklarımız, torunlarımız geleceğe güvenle bakacak. Geleceğin Türkiyesini yarattınız. 1 Kasım sonuçları sadece bugünün sonuçları değil, 1 Kasım sonuçları 2023'ün sonuçlarıdır. 1 Kasım Türkiye için yeni bir süreç, yeni bir sayfadır. 1 Kasım sonuçlarına katkıda buların sandığa giden emek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.

CHP VE MHP'DEN ÇOK GÜÇLÜ BİR OY GELDİ

1 Kasım sonuçlarının içinde yüzde 49.5'luk bir zafer olduğunu söyleyen Koçer, "Gerçekten bu zafere imza atan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkeye sahip çıktılar. İlk defa CHP, MHP'den çok güçlü bir oy geldi. Bu seçimde sorumluluğumuz daha da arttı. Zirvede olmak yeni sorumluluklar getirir. Bundan sonra da hep birlikte çalışmak zorundayız. Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve bu kutlu yürüyüşe gönül veren herkesin yanındayız, birlikte yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT - MERAL KINACILAR