Gaziantep BŞB güçlü rakibi Osmanlısporu net bir skorla yenerken zorlanmadı: 3-1. Takımımız, puanını 35 e çıkararak 9.sıraya demir attı.

Toplamda baktığımız zaman da PTT 1.Ligin 9. Sırasında oynadığı 26 lig karşılaşmasında 9 galibiyet 8 beraberlik 9 mağlubiyetle 35 puanda.

Kalan maçlardan alacağımız puanlarla hedef ise Play-Off, yani Süper Toto Süper Lige çıkacak ilk iki takımdan sonraki 4 takımın içinde yer alabilmek.

Gaziantep BŞB karşılaşmaya bir değişiklikle fosfor yeşili formalarıyla çıktı. Maç geneline baktığımız zaman maçın adamı yine Alanzinhoydu oynadığı futbolun yanısıra attığı gollerle. (33. ve 43. Dk).

Ancak maçın en çok gol kaçıran futbolcusu yine 3 golle Ergin Keleşti. Müsait pozisyonda net 3 gol kaçırdı.

Gaziantep BŞB play-off yolunda oynadığı futbolla olumlu sinyaller verdiğini her hafta söylüyoruz. Önceki günkü yazımda da belirttiğim gibi bu maçı alacağımızı söylemiştim.

PTT 1.Ligin iddialı ekibi Osmanlısporu 3-1 lik bir skorla mağlup etmemiz çok önemli bence. Bu maç bizim için çok önemliydi. Play-off hedefine ulaşma anlamında önemli bir 3 puan aldık. Artık emin adımlarla yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum.

Gaziantep BŞB kalan maçlarında bana göre biraz daha şanslı. Önümüzdeki hafta Manisaspor deplasmanı, evimizde Samsun, en zorlu deplasman Adana Demirspor, evimizde Bucaspor, Altınordu deplasmanı, evimizde Denizlispor, Giresun deplasmanı, ve son hafta evimizde Albimo Alanyaspor maçlarını oynayacağız.

Ama unutmamalı ki böyle oynamaya devam edersek bu takım Gazi şehrimize yakışanı yapacaktır.

Şu anda 35 puandayız ve kalan maçlardan da tahminim 12 puan daha alırız ve sezon sonu puanımız 47 olur. Ama az önce dediğim gibi bu futbolu terketmeyelim. Evimizdeki tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılalım.