Özel Cahit Nakıboğlu Kolejinin düzenlemiş olduğu Pastel Boya Resin Yarışması ve Şenliği 500 Öğrencinin katılımıyla yapıldı. Şenliğe gelen öğrenci ve velilerin güzel vakit geçirmesi için okul bahçesinde çeşitli stantlar kuruldu. Öğrenciler yarışma için sınıflara geçerken veliler ve öğretmenleri bahçedeki stantları gezdiler.

Yapılan yarışma okulun konferans salonunda görkemli bir ödül töreni ile neticelendi. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere ödül verildi. Ayrıca, 31 ila 50. Sırada dereceye giren öğrencilere Bronz madalya ve Boyama Beti, 6 İla 30. Sıradan dereceye giren öğrencilere Gümüş madalya ve Boyama Seti verildi. 1.olan öğrenciye Bisiklet ve Altın madalya, 2. Ve 3. Olan öğrenciye Plasmacar ve Altın madalya, 4. Ve 5. Olan öğrencilere scooter ve Altın madalya ödülleri verildi.

OKUL SIRALAMASI NASIL OLDU ?

Yarışma sonucunda Öğrenci ve okul sıralaması ise şu şekilde oluştu. 1.'nci Yuvam Kreş'ten Beyza Bulut, 2'nci Gonca Anaokulu'ndan Hafza Ocaktan, 3'ncü Vali Muammer Güler Anaokulu'ndan Belma Yıldırım, 4'ncü Minik Mercanlar Anadolu'ndan Elifnur Eren, 5'nci ise Deniz Yıldızı Anaokulu'ndan Aysey Akkurt olduLEYLA ÖZEKŞİ POLAT