Gaziantepspor ile Trabzonspor transferde karşı karşıya geldiği iddia edildi. Ulusal basında çıkan habere göre Kırmızı-siyahlıların uzun süredir görüşme sağladığı ve anlaşma zemini aradığı Madjid Bougherra için Trabzonspor’da devreye girdiği yazıldı.

İki Süper Lig ekibi Cezayirli savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kıyasıya bir savaş veriyorlar. Cezayirli stoperin işini bitirmek için yoğun çaba sarf eden kırmızı-siyahlılar Trabzonspor’un da araya girmesiyle büyük sıkıntı yaşıyor.

YÖNETİM ÜZÜLMÜŞ

Ayrıca Trabzonspor’un devreye Vahid Halilhodzic’i sokarak transferi bitirmeye çalışırken Madjid Bougherra’nın önümüzdeki günlerde kesinlik kazanması bekleniyor. Gaziantepspor cephesinde Trabzonspur'un transfere ortak olması siyah kırmızılı yönetimi oldukça üzdü.

Defans mevkisinde oynayan tecrübeli oyuncu 31 yaşında olmasına rağmen tecrübesi sebebiyle 2 takım tarafından da tercih ediliyor. Daha önce Rangers formasını giymiş Fransa doğumlu oyuncu Lekhwiya takımına 2011de transfer olmuştu ve 3 yıllık sözleşme imzalmıştı. 3 yıllık sözleşmesinin bitmesine ve yaşından dolayıda hernekadar çok tercih edilen bir oyuncu olsa da Trabzonspor ve Gaziantepspor yönetimi takımlarına katkı sağlayacağını düşünüyor.