AKHİSAR BELEDİYE – GAZİANTEPSPOR

STAT: MANİSA 19 MAYIS

TARİH: 12 EYLÜL 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

HAKEMLER: İLKER MERAL – MUSTAFA SÖNMEZ – HAKAN YEMİŞKEN

YAYIN: LİGTV 2

Süper Ligde oynanan son maçta kendi evinde Beşiktaş’a mağlup olan Gaziantepspor, bugün güçlü rakibi Akhisar Belediye ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kırmızı – siyahlı futbolcular, daha önce deplasmanda elde ettikleri Bursaspor galibiyetine bir yenisini bugün ki Akhisar maçında da yenilemek istiyor.

Akhisar stadyumunun tadilatta olması nedeniyle Manisa 19 Mayıs stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Balıkesir üst klasman hakemlerinden İlker Meral yönetecek. Saat 17.00'’de başlayacak karşılaşmaya kırmızı – siyahlı futbolcular terörü kınayan pankartla çıkacak.

YİNE ZAFER OLSUN

Bugün de Siyah Kırmızılı takımdan ikinci bir zafer bekleniyor. Artık futbolcular ve teknik heyet maç saatini beklemeye geçti. Hedef kesinlikle 3 puan olacak… Özellikle iç sahada farklı kaybedilen Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarını deplasmanda telafi etmek isteyen temsilcimiz, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek taraftarlara kendini affettirecek.

ÜÇ PUANI İSTİYORUZ

Milli takım arasının diğer takımlara olduğu gibi kendilerine de yaradığını söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, “Özellikle kondisyon anlamında biraz daha iyi çalışmalar yaptık. Akhisar son üç maçından iki beraberlik ve bir de beraberlikle ayrıldı, iyi bir ekip. Bizde içeride ki mağlubiyeti gidermek adına çok iyi bir şekilde hazırlandık, deplasmanda üç puanla dönmek istiyoruz. Hazırlıklarımız bu doğrultuda yaptık. Bugün ki mücadeleden ikinci deplasman galibiyetimizi alarak ayrılmak istiyoruz” dedi.