PTT 1. Lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 19 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına sürdürüyor.

Gaski tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleşen antrenman, kondisyon hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idman pas çalışmasıyla sona erdi.

Defans oyuncusu Muhammet Himmet Ertürk, Altınordu karşısında son dakikada yedikleri golün şaşkınlığını üzerlerinden attıklarını söyledi.

NEDEN OLMASIN

Hafta sonu da Adana Demirspor deplasmanına gideceklerini ifade eden Ertürk, “Daha zor geçecek bir deplasman. Her hafta hedef takım olma yolunda giderseniz, başarılı olursanız rakipleriniz size göre daha hırslı hazırlanır. Bunu bilerek Adana’ya gideceğiz. Sonuç olarak takım olarak iyiyiz, neden galibiyetle dönmeyelim” dedi.

ÇIKIŞ YAKALAMALIYIZ

Ligde ki yenilmezlik serisini Adana’da da sürdürmek istediklerini aktaran Ertürk, “Çok zor bir karşılaşma olacak. Bu hafta karşılaşacağımız Adana Demirspor taraftarıyla, kadrosuyla ve şehirde yarattığı atmosferle şampiyonluk kovalıyor. Bizim de ligde çıkış yakalamamız adına rakibin konumuna bakmaksızın her maçtan puan veya puanlar çıkartmalıyız, İnşallah bu hafta da kazanıp çıkışımızı devam ettiririz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞU