Ticaret Borsası, bilgi ve iletişim ağını bir adım daha ileriye taşıyarak üyelerine yönelik ‘Mobil Borsa’ uygulamasını başlattı.

Iphone ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarına yüklenilecek ‘GTB Mobil Borsa‘ uygulamasıyla borsa üyeleri artık GTB ile ilgili tüm bilgi ve verilere anında ulaşma fırsatı bulacaklar. Yeni uygulama ayrıca üyelere borsaya gelmeden birçok işlemi cep telefonlarından yapma imkânı da sağlıyor. Ticaret Borsası, iletişim teknolojilerinde yeni bir çığır açan mobil borsa uygulamasıyla artık cep telefonlarına girdi.

HERKES BİLGİ SAHİBİ OLACAK

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, üyelerinin borsada yapılan tüm işlemlerden ve güncel haberlerden daha hızlı bir şekilde bilgi sahibi olabilmeleri için ‘GTB Mobil Uygulama’ sistemini hizmete açtıklarını duyurdu. Bilişim teknolojilerini en önemli ürünlerinden biri olan mobil uygulamaların hızlı bilgi ve zaman tasarrufu bakımından kurumlara ve kişilere günlük hayatta önemli avantajlar sağladığını kaydeden GTB Başkanı Tiryakioğlu, her türlü alt yapısı oluşturularak test aşamasını başarıyla tamamlayan “ GTB Mobil Borsa” uygulamasının sorunsuz bir şekilde üyelerine hizmet vermeye başladığını ifade etti. BÜLTEN