Türkiye Basketbol birinci liginin ilk haftasında kendi evinde güçlü rakibi Anadolu Efes’i mağlup ederek sezona moralli başlayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında sporcular ve taraftarlar ve sporculara teşekkür edildi.

Karataş Şahinbey Spor Salonunda oynanan maçta sporcuların yanı sıra taraftarlarda üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını belirten Genel Menajer Boray Dai, ilk maçta hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sezon öncesi güçlü bir ekip oluşturma adına önemli çalışmalar yaptıklarını açıklayan Boray Dai,” Sezonun ilk haftasında Anadolu Efes gibi oldukça güçlü bir rakiple eşleştirk. Oyuncularımız Anadolu Efes karşısında, iyi oynayıp lige galibiyetle başlamak istiyordu. Hedefimize ulaştığımız için mutluyuz" dedi.

Gösterdikleri performansı ilerleyen haftalarda sürdürmek istediklerini dile getiren Dai, “Güçlü ekiplerden oluşan ligde her maç zorlu geçecek. Anadolu Efes galibiyeti takımdaki moral açısından önemliydi, sporcularımızı kutlayarak. Bizi yalnız bırakmayan ve karşılaşma boyunca iyi bir destek veren yalnız taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.