Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı Genel Menajeri Boray Dai, Raso Radom galibiyeti ardından yaptığı açıklamada aksi bir durum olmaması halinde Fiba Europe Cup’ta son 16 takım arasında kalacaklarını belirterek, gerek ligde gerekse Avrupa yolunda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

SON 16’YA KALACAĞIZ

Dai “En son oynadığımız Rosa Radom maçı ile birlikte Fiba EuropeCup’ta grubumuzdaki 3. galibiyetimizi aldık. Önümüzde iki karşılaşma daha var. Bunlardan bir tanesi Alman temsilcisi Frankfurt olacak. Bu maç aslında grubumuzdaki lideri de belli edecek. Daha sonra İsveç takımı Södertalje’ye konuk olacağız. Çok büyük bir mucize olmadığı sürece Gaziantep’in adını Fiba Europe Cup’ta son 16 takım arasına yazdırmayı başaracağımızı düşünüyorum.

ATEŞLİYORLAR

Takımımızın özelikle son haftalarda oynamış olduğu maçlarda son saniyelere kadar vermiş olduğu mücadelede ve aldığı galibiyetlerde taraftarlarımızın da çok büyük katkısı bulunmakta. Gerek Anadolu Efes maçında gerekse de son oynadığımız Rosa Radom maçında en kritik yerlerde takımı destekleyerek hem bizleri oyunda tutmayı başardılar hem de oyuncularımızı ateşleyerek galibiyete büyük pay sahibi oldular. Şu anda 7’den 70’e bizleri desteklemeye gelen çok güzel bir seyirci topluluğumuz var. Çoluk, çocuk, genci yaşlısı aynı heyecanla maçlarımızı izliyorlar. Bizlerle üzülüp, bizlerle seviniyorlar. Bu hem şehrimiz için hem de kulübümüz adına gurur verici. Bundan sonraki her maçta da bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyoruz ve buna da çok ihtiyacımız var. Ben bir kez daha bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum.” Şeklinde konuştu.