Türkiye Basketbol Birinci liginde ilimizi temsil eden Royal Halı Gaziantep’in genel menajeri Boray Dai, bu sezon ligin oldukça zorlu geçeceğini ifade etti.

Ligde ki bütün takımların bütçelerini arttırdığını açıklayan Dai, bu doğrultuda da kadrolarını oldukça kaliteli oyunculardan kurduklarını açıkladı.

KALİTELİ MAÇLAR İZLEYECEĞİZ

Basketbol severlerin bu sezon daha kaliteli ve çekilmeli maçlar izleyeceğini aktaran Dai, “Taraftar kitlesi genişleyen bu spor dalındaki kulüplerin de ilgiye duyarsız kalmayıp güçlü kadrolar kurmaya başladı. Ligde mücadele edecek takımların yeni sezonda iddialı kadrolar oluşturdu. Bu yıl ciddi yatırım yapan takımlar oldu. Bu yüzden önceki senelerden daha çekişmeli bir lig izleyeceğiz. Yurt dışından önemli isimlerin Türkiye’deki takımların formasını giydiklerine şahit olduk. O yüzden lig bu sene daha çetin geçer ama bizim önceki senelere göre bir avantajımız var. Çünkü geçen yıl gibi birkaç dalda değil, sadece ligde maç programı takip edeceğiz. Bu da takım olarak ligde daha iyi sonuçlar almamızı sağlayacak” diye konuştu.