Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da dün sona eren üç günlük iznin ardından Boluspor maçı hazırlıklarının mesaisi başladı.

PTT 1. Lig'in 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da kendi sahasında Boluspor ile karşılaşacak mavi – beyazlı ekip hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig temsilcimiz, dün saat 18.00'de Gaski Tesisleri'nde bir araya geldi. Mavi – Beyazlılar, temsilcimizde Teknik Direktör Hakan Kutlu, antrenman öncesi futbolcularıyla saha içerisinde toplantı yaptı.

İSTİKRARI BOZMAYIN

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, haftanın ilk çalışmasının öncesinde futbolculara yaptığı konuşmada geride kalan haftalarda elde ettikleri sonuçlardan ve sahada ki mücadelelerinden dolayı kendilerini yürekten kutladığını söyledi.

Hedefleri doğrultusunda istikrarın bozulmamasını isteyen Kutlu, “Çıktığımız bu yolda daha sağlam durmalıyız ve her maçımıza final havasıyla çıkmalıyız. Sizlerin yetenekleri zaten ortada yapacağınız bu yeteneğinizi sahaya yansıtmak, birlik ve beraberliğinizi bozmamak bu takımın başarısını arttıracaktır. Bu nedenle bütün antrenmanlarımızı aynı ciddiyetle sürdürüp, hedeflerimize adım adım ilerlemeliyiz” dedi.

CİDDİYE ALACAĞIZ

Bir sonra ki maçlarını Boluspor ile oynayacaklarını hatırlatan Kutlu, “Rakibimiz de bu sezonun iyi çıkış yapan ekiplerinden birisi, geçen sene ki önemli oyuncularının çoğunu kadrosunda kaybetmesine rağmen yine de dirençli ve iyi futbol oynayan bir ekip. Kendi sahamızda oynayacağımız maçtan da mutlaka üç puan almamız gerekiyor, yine güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz tabi ki de kazanan taraf biz olmalıyız” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU