Kalecisi Zydrunas Karcemarskas’ı Osmanlıspor’a kaptıran Gaziantepspor, kalesini sağlama alacak çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kaleyi güvene almak isteyen kırmızı siyahlıların önceliği Litvanyalı kaleci olacak. Ama olmazsa bu kez ibreyi yurt içinde Boffin'e çevirecek.

Geçen sezonu Dinamo Bükreş’te geçiren 26 yaşındaki kaleci Vytautas Cerniauskas ile daha önce temasa geçen yönetim, transfere bir an önce netlik kazandırmak istiyor. Litvanyalı file bekçisinin menajeri ile şu ana kadar net bir sonuç alamayan kırmızı – siyahlı transfer komitesinin B planında Boffin olduğu öğrenildi. hazır tutuyor.

BOFFİN OLABİLİR

Geçen sezon Eskişehirspor’da görev yapan ve Kamil Ocak stadyumunda uzatma dakikalarında kurtardığı penaltı ile Gaziantepspor yönetiminin gözüne giren Ruud Boffin’in takımında parasını henüz alamaması nedeniyle bonservisi boşa düşme ihtimali transfer komitesinin B planını bu oyuncu üzerinde yaptığı belirtildi.

SÜPER LİGDEN İSTİYORLAR

Eskişehirspor’un önümüzde ki sezon PTT birinci liginde mücadele edecek olması nedeniyle takımında kalmaya sıcak bakmayan Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin, birçok takımın istediği isimler arasında yer alıyor. Daha önce Kasımpaşa ve Trabzon gibi ekiplerin gündeminde olan file bekçisini şimdi de Gaziantepspor’un gündemine geldi.

A.SERDAR ÖZEKŞİ