Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-1 galip geldikleri maçın ardından, “Son hafta az oynayan ve ya oynamayan oyuncularımızı görme şansımız oldu.’ Bu anlamda bizim için faydalı bir gün oldu” dedi.

Her maçın önemli olduğunu belirten Buruk, “bu maça bu şekilde düşünerek çıktık ama tabi ki kupa maçları hafta arasında çalışma temposunu bölmek anlamında bizim için zor oluyor. İki takım için de zordu. İki takımın da iddiası kalmamıştı. O yüzden bu maça çıkmak belki her iki takımın hocası için de zordu. Benim için çok zordu ama artısı şu oldu; ‘yeni gelen oyuncularımızı oynatma şansımız oldu. Onları görme şansımız oldu. Son hafta az oynayan ve ya oynamayan oyuncularımızı görme şansımız oldu.’ Bu anlamda bizim için faydalı bir gün oldu” ifadesini kullandı.

SEVİNÇLİYİZ

Gaziantep’e yakışır şekilde mücadele etmek istediklerini söyleyen Buruk, “Sonuç olarak da kazandığımız için sevinçliyiz. İnşallah bundan sonraki maçların da hem Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hem de biz şehrimize yakışır bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz. İki takım için de hayırlısı olsun” diye konuştu.