Yarın kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı konuk edecek olan Gaziantepspor’un golcü futbolcusu Demba Camara, gözünü Beşiktaş’a dikti.

Bu sezon henüz rakip fileleri havalandıramayan Gineli oyuncu, ligde ki ilk golünü Beşiktaş’a atmak istiyor.

PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ

Bu hafta kendi sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş karşılaşmasını değerlendiren Demba Camara, “Beşiktaş ligin en büyük takımlarından bir tanesi. Biz ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her maçımıza puan veya puanlar almak için çıkıyoruz. Yarın ki karşılaşma böyle olacak. Ama biz o maçtan puan ya da puanlar kazanıp, taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

HEYECANLIYIM

Geçen hafta elde ettikleri Bursaspor galibiyetini Beşiktaş karşısında taçlandırmak istediklerini aktaran Camara, “Güzel ve zor bir maç olacak. Bu sene aramıza katılan arkadaşlarımız ile takımın gücü daha da arttı. Rakibimizin de belli bir hedefi var ama bizim de kendimize göre hedeflerimiz var. Bu taraftarlar uzun yıllar Avrupa kupalarına hasret kalmış. Bizlerin de böyle bir özlemi var ve bu doğrultuda kaybetmek gibi bir niyetimiz yok” ifadelerine yer verdi.

REKABET BAŞARI GETİRİR

Bu sezon takım içerisinde yetenekli oyuncu sayısının oldukça fazla olduğunu kaydeden Camara, “Tabi ki bu kadar kaliteli futbolcuların olduğu bir kulüpte rekabet gücü de fazla olacaktır. Rekabet olması çok iyidir. Rekabetin bize başarı getireceğini düşünüyorum. Gaziantepspor’a yarar sağlar” ifadelerini kullandı.