Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor’a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından teknik direktörü Mutlu Topçu, talihsiz bir gol yediklerini belirterek, takımından memnun olmadığını söyledi.

“MEMNUN DEĞİLİM”

Gaziantepspor’un Teknik Direktörü Mutlu Topçu, bir haftadır talihsiz goller yiyerek başladıklarını ve ilk gollerde kendi lehlerine talihsiz bir durum olduğunu belirtti. Topçu, "Çok talihsiz bir golle başladık. Daha sonra çift santrfora dönüp gol bölgelerinde daha fazla gol pozisyonu üretmeye çalıştık ama hava hakimiyeti yüksek oyuncularında kurulu kalecilerinde hava hakimiyeti baya yüksek olduğu için çok fazla gol pozisyonu üretemedik. Sadece birkaç tane şut pozisyonu vardı. Beklemediğimiz bir puan kaybı, iç sahadaki performanstan ben memnun değilim. Kendi açımdan, tabi futbolcular da değildir muhtemelen çünkü baktığınız zaman iç saha ve dış saha aynı eşit puanda, 13 iç saha, 13 dış sahada toplamışız puan. İç sahadaki puanı daha iyi toplamak zorundayız.

“CİDDİ OLMAK ZORUNDAYIZ”

Gaziantepspor’un deplasmanda daha iyi oynadığını belirten Topçu, “ Deplasmanda oynadığımız oyunu iç sahaya da yansıması lazım. Bundan sonraki maçları da göz önüne bulundurursak daha ciddi olmak zorundayız. Alttaki takımlar da aynı zamanda kazanmaya başladı.Bu bizim içinde bir tehdit, dolayısıyla her puanı çok önemli olduğu haftalara giriyoruz ve işi daha ciddiye almak zorundayız. Takım halinde, ekip halinde bizler ve futbolcular umarım bundan sonraki maçlar için daha ciddi, gerçekçi ve istekli olmak zorundayız" açıklamasında bulundu.

“UYUM SÜRECİNİ UZATMAMALIYIZ”

Gaziantepspor’un devre arasında gönderdiği Muhammet Demir’in boşluğunu dolduramadığı ve son oynanan üç maçta sadece bir gol attıklarının hatırlatılması üzerine Topçu, “Oynadığımız son üç maça baktığımız zaman önemli rakiplerle de oynadık. Galatasaray ve Beşiktaş gibi iki önemli deplasmana gittik. Bugün de Akhisar Belediyespor’la oynadık. Ancak özellikle transfer olan oyuncuların uyum sorunu elbette olacaktır ama bu süreyi de fazla uzatmamamız gerekiyor. Bu konuda sıkıntı yaşamamak için daha ciddi olmak zorundayız” dedi.