Gaziantepspor Sportif Direktörü Sergen Yalçın hakkında çıkan haberler için ateş püskürdü ve "lütfen bizi rahat bıraksınlar" dedi.

Gaziantepspor'da görevine son verileceği öne sürülen teknik direktör Sergen Yalçın, sampiy10.com aracılığıyla net mesajlar verdi.

Gaziantepspor Sportif Direktörü Sergen Yalçın, istifa edeceği yönündeki haberlerle ilgili sampiyon10.com'a kritik açıklamalar yaptı. İşte Yalçın'ın açıklamaları:

* "Gaziantep'teki kongre süreciyle benim ve takımımın en ufak alakası yok. Bizi neden kullanıyorlar ve bu sürecin içine çekmeye çalışıyorlar, anlamıyorum."

* "Benim derdim kimin kongreye girip ne yapacağı değil, takımı G.Saray maçına hazırlamak. Bizim idman yapmamız, taktikleri geliştirmemiz, kısaca futbolla alakalı uğraşmamız gerekiyor."

* "Şu anda Antalya kampındayız ve takımımın başındayım. Başkanı bekliyoruz, transfer için bazı çalışmalarımız var. Oturup kendisiyle bir değerlendirme yapacağız ve ona göre transfer stratejimizi oluşturacağız."

* "Futbol kamuoyundan tek ricam var: Benim ağzımdan olmayan hiçbir habere itibar etmesinler. Kongre sürecine futbol takımı teknik direktörünün karıştırıldığını nerede görülmüş. Benim için takımın başarılı olmasından başka hiçbir hedef yok şu anda. Lütfen bizi rahat bıraksınlar."