Gaziantepspor’un Nijeryalı yıldızı Gbenga Arokoyo, bu sezon iyi bir takım olduklarını ve taraftarlardan kendilerine inanmalarını istedi.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin defansta ki sigortası Gbenga Arokoyo, yeni sezonda daha iyi futbol oynayacaklarını ve daha fazla gol atacağını, taraftarın kendilerini yalnız bırakmamaları gerektiğini belirtti.zAvusturya’da ki ikinci etap kamp çalışmalarını sonlandıran Gaziantepspor’da defansın göbeğinde yer alan Arokoyo’nun hırsı dikkat çekiyor.

DESTEK BEKLİYORUZ

Hırslı futbolcuların başında gelen genç oyuncu Arokoyo, yeni sezonda daha iyi olacaklarını söyledi. “Geçtiğimiz sezon geldiğim Gaziantepspor’da zaman zaman sakatlanmama rağmen iyi bir sezon geçirdim. Geçen sezon arkadaşlarla birlikte iyi bir mücadele örneği sergiledik. Biliyoruz biraz taraftarımızı sıkıntıya soktuk ancak bunda takım içerisinde yaşanan sakatlıkların önemli rolü oldu. Şanssız maçlar oynadık. Şuan yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. Kamp çalışmaları beklentilerimizin üzerinde gerçekleşti. Daha iyi bir sezon geçirmek için çalışıyoruz. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon hep yanımızda oldular. Bu sezonda bu desteğin artarak devam etmesini istiyorum. Ben ve takım arkadaşlarım geçtiğimiz sezonun üstünde performans sergileyeceğiz. Yeter ki taraftarımız bize inansın destek versin” şeklinde konuştu.